Kilka lat temu oglądałam pewien horror. Niestety dalej go nie znalazłam. Film był o dziewczynie która przyszła chyba pomagać kobiecie w domu. To był taki jakby dworek a obok był cmentarz dla dzieci.. dziewczyna tam zajmwala sie tym domem i kiedyś tak jakbym szybem kuchennym zjechała do piwnicy czy po prostu do...
Bizmesmen który ma biuro a w nim pracuje sekretarka ledwo egzystują.Nie mogą od klijetow wyciagnac pieniądze.Ktoregos razu sam telefonicznie probuje wyciagnac pieniądze od klijentow.Po części to mu się udaje.Po telefonach mowi do sekretarki ze wychodzi do knajpy.W knjajpie szef po dluzszej rozmowie z barmanem...
Szukam filmów takich jak Incepcja, filmy Marvela, Transcendencja, Hancock, Thor.
Tylko inne niż tutaj bo obejrzałem
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Pole%C4%87+film,2761308#post_14303426
Witajcie :) Szukam filmu - widziałem tylko trailer - film jest o ojcu i synu podczas 2 wojny światowej - ojciec idzie na wojnę a syn chcę go ściągnąć siłą swojej wiary - syn jest mały i ma ogromną wiarę - takę co może góry przenosić - jest nawet taka scena że syn sprawia swoja wiarą że trzęsie sie ziemia w miasteczku -...
więcej
Witam,
szukam dwóch filmów:
1. film muzyczny o młodych ludziach co chcą wziąć udział w konkursie tanecznym ale nie należą do żadnej szkoły tańca i nie chcą ich dopuścić do tego konkursu. Pamiętam, że jeden z bohaterów miał ksywkę Picasso.
2. Film gdzie rodzina żyje na farmie i ma dwie córki. Do pomocy na...