Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film musiał powstać w późnych latach 90-tych. Opowiadał o jakiś naukowcach w odizolowanym laboratorium, jeden z nich eksperymentował na sobie i stał się niewidzialny. Najpierw widać mu było wszystkie mięśnie i ścięgna, potem zniknął całkiem, coś mu odbiło i zaczął zabijać swoich kolegów. Pamiętam taką scenę, że wszedł...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

siemanko, oglądałem kiedyś film w którym był motyw meksykańską didżejką, która robi karierę za granicą, pierwsza część filmu dzieje się na festiwalu "shangi la", a druga chyba w Holandii. Chciałem go komuś polecić, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu, a Pan Google nie chce pomóc. Tytułem był jakiś dziwny, długi...

Kiedyś oglądałam film, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu, ani kto tam grał. Było sobie rodzeństwo. Dziewczyna i młodszy chłopak, który miał "dziwny umysł" i prawie nic nie mówił. Przyszli jacyś gangsterzy i zabili ich rodziców, bo szukali ukrytych pieniędzy. Rodzeństwo uciekło przed nimi do lasu, potem dotarli na...

więcej

użytkownik usunięty

Kto dostaje Oscara za najlepszy film? Chodzi mi o to, kto może wziąć statuetkę do domu.

witam,

poszukuję kilku teatrów (filmów) TV. może ktoś z was ma na jakimś starym VHS lub czymkolwiek, choćby link.

"Przyjaciel" (1965)
"Der unsichtbare Freund" (1992)
"Przypadek Ijona Tichego" (1999)
"Paradyzja" (1986)

błagam o odzew.
najbardziej mi zależy na dwóch ostatnich, nie wiem na którym...

...pilnie poszukuje bajki chyba o tematyce wojennej gdzie jednym z motywów było zbieranie lubi z różnych części świata i produkowanie z nich żołnierzy ale jak by w fabryce gdzie specjalna maszyna ich kształtuje w jakiejś formie następnie maluje tak że wszyscy wyglądają tak samo. Jest tam również motyw ucieczki zwierząt...

więcej

Szukam filmu w którym podróżowali w czasie przez jaskinie. Tyle pamiętam.

Witajcie. Szukam właśnie takich filmów amerykańskiej produkcji typu bang bang u are dead. Gdzie młodzież zmaga się z szkolnymi problemami. Takie poważne filmy oczekuję :")

Sorry ze bez polskich znakow ale pisze na tablecie ktory takich nie posiada. No ale do rzeczy: w jakich filmach lub serialach wedlug was byl najlepszy soundtrack? Wedlug mine na wyroznienie zasluguja thrillery The ring oraz Dead silence oraz rownie podobala mi sie muzyka w filmach Submarine I Pakt milczenia. On a...