Szukam filmu w którym głownym motywem był księzyc w kawałkach i pamiętam domy na skałach i nową cywilizacje, coś takiego. Prosze o pomoc
Witam , szukam filmu , w którym mężczyzna na karę musi reaktywować pocztę ?Nie pamiętam za bardzo. Były tam też jakieś potwory czy duchy.
Pokazywany był kilkakrotnie w telewizji, nie pamiętam na jakim kanale. Składał się z kilku wątków. Jednym z nich było zabijanie zwierząt przez rytualnego rzeźnika, która zmieniło się w farsę (robili to byle jak, w tragicznych warunkach, opalali mięso nad oponami itd). Była też historia ludzi, którzy co dzień musieli...
więcej
Szukam filmu z przed lat z którego udało mi się zapamięać tylko kilka szczegłów.
Chłopiec chce przeżyc przygode z prostytutką. Gdy udaje mu się zebrać pieniądze udaje się do jednej z nich na "numerek". Okłamuje ją co do swojego wieku a ta zgadza się na seks z młodym. Od tamtej pory chłopiec wszystkie pieniądze...
Mianowicie akcja odbywa się głównie w magazynie który jest zalany i jest pod ziemią (chyba) a co ciekawsze pływa tam jakiś rekin. Ziomek korzystał z budki telefonicznej która tez zalało ale działała. Później ktoś zanorkowal aby wyłączyć prąd (rozdzielnia była zalana ale prąd ciągle działał). Tyle wiem o tym filmie z...
więcejWitam. Szukam filmu, ktorego ogladalem juz dawno - ok. 2007roku chyba (chociaz nie jestem pewien co to tej daty). Azjatycki horror lub cos w tym rodzaju. Zapamietalem bardzo niewiele. Jakas osoba zginela przez jakas tajemnicza sile, wczesniej zostala poinformowana ze zginie. Nastepnie mloda dziewczyna dostala tez taka...
więcejSprawdzałem z dwóch laptopów = coś tu się znowu sypie. Po pierwsze - nie mogę wejść na filmy obejrzane przeze mnie - brak wyników. Po drugie - w opcji mój filmweb miałem możliwość wglądu w filmy obejrzane przez wybranych znajomych - w prawym górnym rogu ikonki była moja ocena tego filmu - od dwóch dni tej opcji nie ma....
więcej