W tym filmie pisarka wprowadziła się chyba z mężem do jakiegoś domu nad jeziorem i ten mąż chciał ją zabić. Jeśli dobrze pamiętam była tam biała łódka i schody do jeziora. Starszy film. Chciała zadzwonić po pomoc, ale była burza i nie działa telefon.
o pewnym chłopaku który dowiaduje się że ktoś z jego rodziny znajduje prace i musi wyjechać on dowiaduje się o tym i postanawia narozrabiać w szkole . Na koniec okazuje się że jednak nie wyjeżdża . Pamiętam jeszcze że w szkole rządził chłopak który był kiedyś jego kolegą a teraz mu dokucza . Chłopak zemszcząc się...
Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, był puszczany na TVN. Były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa jakiś bandytów, i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić (nie używali broni) . Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Były takie akcje że...
Serial opowiadał o grupce znajomych , którzy połączyli siły i utworzyli zespół muzyczny. Serial był w klimacie Ameryki Łacińskiej. Początek opowiadał o tym że pewnej bogatej dziewczynie (w czasie gdy wyszła na imprezę) zamordowano rodzinę , przeżyła ona i służąca i wiedli życie a biedniejszej częsci miasta. Serial był...
więcej
Cytat od użytkownika gratka831, która już wcześniej szukała tego filmu, też poszukuję
"Film mniej wiecej z okolo 1990 roku produkcji USA.Gatunek lekka komedia.
Bohaterami było małżeństwo okolo 40-tki.
Nie wiem o co sie rozchodzilo ale chcieli sie nawzajem pozabijac. Pamietam scene jak maz chcial zrzucic na zone...
Witam, poszukuje film ktorego ogladalem w dziecinstwie.
Pamietam tylko kluczowe elementy:
Rodzinka matka, ojciec, córka pojechali na wakacje(nie pamietam gdzie) i tam poszli wszyscy do szpitalu pod ziemia. Po jakims czasie córka zaginela wszyscy ja szukali.
Dalej nie pamietam bo usnalem ale z moja mama mi mowila co...