Film co ludzie graja w taka gre ze chowaja w roznych miejschach na ziemi jakies sentymentalne przedmioty inni je odnajduja i nie pamietam co tam sie dzialo
Znacie jakieś filmy z motywem ucieczki z więzienia. Takie jak Ucieczka z Alcatraz, czy serial Prison Break.
Witam. Poszukuję tytułu filmu. Jak dobrze sięgam pamięcią film ten leciał jako Disney w sobotnie popołudnie w latach ...yy....'90. Opowiadał o chlopcu co zaprzyjaźnił się z przybysze z kosmosu. Pamiętam również ze ten malutki stworek miał 3 palce i kierując w stronę nieba próbował się z komunikować z rodzicami czy ze...
więcejJak bylem w kinie pare miesiecy temu, bodajze na Spectre, to reklamowali jakas komedie romantyczna w ktorej laska zakochuje od pierwszego wejrzenia w kolesiu spotkanym na miescie i postanawia za wszelka cene go odnalezc. Padaly tam slowa jej znajomych typu "jak chcesz ja odnalezc w miesice w ktorym zyje x ludzi?"....
Witam...bardzo prosze o pomoc w znalezieniu filmu ktorego poszukuje dla taty. Ogladal on film o psycholu mieszkajacym na obrzezach miasta i byl pracownikiem szpitala. Wiezil on mlode dziewczyny w szopie obok jego domu, zejscie bylo w podlodze szopy zawsze zakryte, probowal on szyc jakas czesc garderoby dla siebie z...
Czy ktoś z was wie jak się dorwać do tego filmu? Bo cały czas szukam i nie moge znaleźć. Podobno jest najstraszniejszym z horrorów. W czasie jego produkcji nie używano efektów specjalnych i zamordowano 237 ludzi.
Witam... nie wiem dlaczego dopiero po tak dlugim czasie poprosic was o pomoc! Szukam filmu ktory kiedys ogladalem i zapadl mi w pamiec ale nie moge sobie przypomniec nazwe...a pamietam tylko konkretnie jedna scene... jak bylo jakies szkolenie dla snajperow a moze bardziej sprawdzian.. i byl jeden koles tak dobry ze...
pamietam że ludzie byli na statku, ojciec i 2 córki , ich matka zmarła i jedna z córek miała
dziwny sen śniła się jej matka , i cos tam , a potem się okazało że ten sen mieli wszyscy
Pamietam że ojciec przygotowywał śniadanie w tym czasie jak ta dziewczyna opowiadała
to. na statku była też niezwykła postać ,...
Cześć szukam filmu,który oglądałam gdy miałam jakieś 5/9 lat nie pamiętam jego tytułu,wiem tylko,że był to film o chłopcu,który zaprzyjaźnił się z rodzeństwem chyba z plemienia indian,chłopakiem z długimi włosami i dziewczynką,która od śmierci swoich rodziców nie mówi.W każdym razie najważniejsze co z tego zapamiętałam...
więcej