Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dziewczyna jest przetrzymywana w takim jakby białym pomieszczeniu i jest potrzebna do badań naukowych (chyba w gre wchodzi serum prawdy) i zostaje uratowana przez grupę przyjaciół w takim dużym budynku.. Proszę o pomoc.

W filmie chodzi o to, że z czasem przestajemy kibicować tej rodzinie (w wyniku ich absurdalnych decyzji, zaczynają nas powoli irytować) i wręcz chcemy, żeby Ci "oprawcy" coś im zrobili. W filmie ogólnie nie pojawia się ani kropla krwi. Wie ktoś jak on się nazywa?
Chodzi tutaj o to, że początkowo, nie chcemy żeby coś...

więcej

Szukam filmu. Leciał kiedyś w telewizji publicznej , około 6-8 lat temu. Film opowiadał historie nastoletniego chłopca który korzystał z usług prostytutek. Nie pamiętam wielu szczegułów ale napewno nie był anglojęzyczny. Prędzej włoski, hiszpański lub francuski. Chłopiec najprawdopodobniej nie miał matki, wychowywał go...

więcej

Szukam filmu o chłopaku, który był ulicznym zlodziejaszkiem i kradł dla swoich przybranych sióstr i braci, którymi opiekował się starzec. Chłopak wpadł na pomysł, żeby ukraść z królewskiego skarbca drogocenny klejnot. W tym celu podał się za księcia, który chce zdobyć rękę ksiezniczki. Było również 3 innych kandydatów,...

więcej

Szukam filmu którego średnio pamiętam ale zapamiętałem charakterystyczne rzeczy
Główny bohater trafił do świata potworów prawdopodobnie z powodu śmierci, wydaje mi się że ich świat wyglądał jak wesołe miasteczko a ludzie byli atrakcją. Głównemu bohaterowi pomagała kotka która pracowała jako kelnerka. Aby uciec że...

Witam, jestem młodym reżyserem. Pracuję teraz nad horrorem, ale nie mam pomysłu na niego, bo chcę stworzyć coś nowego, oryginalnego. Proszę o wsparcie. Podajcie jakiś temat.

W telewizji wyświetlany przynajmniej z 15 lat temu. Kojarzy mi się z filmami ze stacji Hallmark, ale to nic pewnego. Fabuła: Mężczyzna na farmę przywozi swoją córkę z pierwszego małżeństwa. Obecnie ma nową partnerkę (chyba żonę) i kilkoro dzieci, z których najmłodsza ma około 6-8 lat. Macocha traktuje dziewczynę gorzej...

więcej

Pamiętam tylko tyle, że jakaś kobieta czatowała z facetem i padło tam pytanie "czy jesteś zboczkiem?". Widziałam ten film pare lat temu, także nic więcej nie pamiętam:(

Ogladalam kiedys taki serial, kilkuodcinkowy, bardzo basniowy klimat, byl tam watek księcia, który zamienił sie ciałem z psem i dziewczyny, ktorej caly czas rosly włosy. I jeszcze jeden facet byl wilkiem. Ktos wie jak sie nazywa ten serial?

f