Często w dobrych produkcjach utożsamiamy się z bohaterami na tyle, że ich śmierć wywołuje w nas silne emocje. Macie może z wybranych filmów takie zgony postaci, które odcisnęły piętno na waszej psychice?
Witam możecie mi polecić jakieś dobre soundtracki lub nawet pojedynczą piosenkę z całej ścieżki coś w stylu władcy pierścieni lub utwory takie jak hans zimmer day one dark, lord of war warlord czy knights of cups muzyka z trailera
Mam Pytanie moze ktos kojarzy film ( caly podzielony na 3 odcinki/serie, pamietam ze byl chyba w tvp z serii prawdziwych historii/ opartch na faktach raz w tygodniu 1 czesc)
Mezczyzna po rozwodzie wiaze sie z kobieta(głowna bohaterka) jest idealnym kandydatem na meza, przystojny, inteligentny,bogaty akcja szybko sie...
Witam.
Dziewczyna poznaje jakiegoś chłopaka gdy mają wylądować w łóżku dzwoni jej chory bart, który przebywa w jakimś domu opieki i chce, żeby do niego przyjechała. Była też jakaś scena gdzie ten brat ma jakiś atak i chyba wybił szybę albo szarpał opiekuna i ona go uspokoiła.
Wiem, że to nie dużo ale mam nadzieje...
Poszukuję dwóch filmów, które kiedyś leciały na tvn z cyklu prawdziwe historie.
Pierwszy o porwanych dziewczynkach, które ktoś przetrzymywał a później jednej udało się uciec, druga zmarła. Ta co się jej udało uciec wróciła do swojego domu rodzinnego. Na koniec filmu się okazało, że podszywała się pod ta drugą...
Pamiętam tylko, że pod jego koniec biegł chłopak i uciekał przed kimś, a na koniec rzucił się tyłem pod pociąg i wszyscy na niego patrzyli. Tytuł moze byc związany ze słowami game/centre itd., nie mogę sobie za nic przypomnieć.. Miniaturka byla z czarno-zielonych pikseli tak jakby :(
Pamiętam że w filmie podczas imprezy facet zamordował wszystkich oprócz jednej dziewczyny która porwał o uwiezil była tak jakby jego podwladna, jednak dał jej możliwość ucieczki kiedy powiedział że człowiek od momentu przecięcia tętnicy ma 30 sekund i się wykrwawi wtedy przeciął sobie tetnice a ona zamiast uciec...
Cześć wszystkim jakiś rok temu widziałem film, który chciałbym odnaleźć. Jest to kino z tego co pamiętam skandynawskie i opowiada o losach dziewczyny walczącej z o prawa do własnego dziecka(dziewczynki) na początku filmu jest akcja w jakiejś szklarni bodajże, gdzie ona razem ze swoim chłopakiem ucieka przed...
Film opowiadał historie chłopaka i dziewczyny , ofc serial romantyczny , akcja toczyła się w jakieś szkole Katolickiej/Religijnej. Chłopak grał w zespole muzycznym. Na pewno w tej szkole wykładały zakonnice . Film oglądałem jakoś w latach 2006-2009. Nie pamiętam tytułu a z chęcią bym go znowu obejrzał :/ Z tego co...
Szukam tytulu filmu ktory dawno temu lecial w tv. Akcja toczy sie w jakiejs wiosce niedaleko lasu. W tym lesie rozbil sie jakiś samolot w srodku bylo duuzo kasy (nwm czy z napadu czy skąd). chyba bylo tak ze ktos kto lecial przezyl ale jakiś mysliwy (glowny bohater) ktory przechodzil chyba go zabił i kase zabral. Potem...
więcej