Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje tytułu filmu który oglądałem około 8 lat temu ...
Niestety jedyne co pamiętam o tym filmie to to, że grupa nastolatków wylądowała/mieszkała na wyspie. Jeden z grupy zasłynął tym, że zabił rekina w pobliskim jeziorze. Nie ukrywam, że w filmie były treści erotyczne, cała wyspa była dość cywilizowana ponieważ...

więcej

Poszukuje filmu, który oglądałem ze 2 lata temu. Produkcja raczej amerykańska i raczej nie zbyt stara. Pamiętam, że grała tam ładna blondynka, która przyjaźniła się ze starszym od siebie "azjatą". Wiem, że on jeździł jakimś kabrioletem i były dość zagmatwane dialogi. Na końcu ona chyba wyjechała na studia i po ich...

Polećcie mi jakiś klasyczny western z dynamiczną akcją, gdzie są napady na dyliżanse, pociągi, banki, walki z Indianami etc. Filmu szukam dla 10 letniego syna. Nie znam tego gatunku, a te, które oglądałam są w stylu przegadanych melodramatów i go nudzą. Ktoś jakiś tytuł podsunie?

Szukam 2 filmów które pamiętam jak przez mgłę z dzieciństwa.

1. Dwóch zbiegów z więzienia zostaje wziętych za zakonników/księży w małej miejscowości w Ameryce Północnej, chyba to była komedia. Wiem, że pod koniec jeden postanowił zostać w klasztorze a drugi ruszył dalej.

2. Tu będzie trudniej. Dziewczyna z bardzo...

więcej

użytkownik usunięty

Znacie jakieś filmy, w których występują zakładnicy. Takie jak: Plan Doskonały, czy Zakładnik.

Cytat od użytkownika gratka831, która już wcześniej szukała tego filmu, też poszukuję

"Film mniej wiecej z okolo 1990 roku produkcji USA.Gatunek lekka komedia.
Bohaterami było małżeństwo okolo 40-tki.
Nie wiem o co sie rozchodzilo ale chcieli sie nawzajem pozabijac. Pamietam scene jak maz chcial zrzucic na zone...

więcej

Cytat od użytkownika gratka831, która już wcześniej szukała tego filmu, też poszukuję

"Film mniej wiecej z okolo 1990 roku produkcji USA.Gatunek lekka komedia.
Bohaterami było małżeństwo okolo 40-tki.
Nie wiem o co sie rozchodzilo ale chcieli sie nawzajem pozabijac. Pamietam scene jak maz chcial zrzucic na zone...

więcej

Cześć!
Pomóżcie mi proszę w zagadce. Mam zgadnąć tytuł filmu na podstawie emotikon.

Proszę o pomoc w odnalezieniu filmu - głównym bohaterem jest policjant, blondyn. Pracuje chyba w niewielkim miasteczku, być może został tam wysłany. Jako główne zło występuje jakaś lokalna wspólnota religijna. Kręcą chyba jakieś machlojki i ten policjant powoli ich rozgryza. Na koniec filmu strzelanina (w kościele?) z...

więcej

Hej szukam filmu, ogladalam go jak bylam mala ale w pamieci zapadla mi scena ale za chiny ludowe nie moge sobie przypomniec tytulu a wiec z tego co pamietam to w tym filmie byl jakis naukowiec a z niego zostala tylko glowa podlaczona do aparatury w tym samym momecie jakis typ probuje ratowac kobiete i dziecko ktozy...