Poszukuje tytułu filmu który oglądałem około 8 lat temu ...
Niestety jedyne co pamiętam o tym filmie to to, że grupa nastolatków wylądowała/mieszkała na wyspie. Jeden z grupy zasłynął tym, że zabił rekina w pobliskim jeziorze. Nie ukrywam, że w filmie były treści erotyczne, cała wyspa była dość cywilizowana ponieważ...
Poszukuje filmu, który oglądałem ze 2 lata temu. Produkcja raczej amerykańska i raczej nie zbyt stara. Pamiętam, że grała tam ładna blondynka, która przyjaźniła się ze starszym od siebie "azjatą". Wiem, że on jeździł jakimś kabrioletem i były dość zagmatwane dialogi. Na końcu ona chyba wyjechała na studia i po ich...
Polećcie mi jakiś klasyczny western z dynamiczną akcją, gdzie są napady na dyliżanse, pociągi, banki, walki z Indianami etc. Filmu szukam dla 10 letniego syna. Nie znam tego gatunku, a te, które oglądałam są w stylu przegadanych melodramatów i go nudzą. Ktoś jakiś tytuł podsunie?
Szukam 2 filmów które pamiętam jak przez mgłę z dzieciństwa.
1. Dwóch zbiegów z więzienia zostaje wziętych za zakonników/księży w małej miejscowości w Ameryce Północnej, chyba to była komedia. Wiem, że pod koniec jeden postanowił zostać w klasztorze a drugi ruszył dalej.
2. Tu będzie trudniej. Dziewczyna z bardzo...
Cytat od użytkownika gratka831, która już wcześniej szukała tego filmu, też poszukuję
"Film mniej wiecej z okolo 1990 roku produkcji USA.Gatunek lekka komedia.
Bohaterami było małżeństwo okolo 40-tki.
Nie wiem o co sie rozchodzilo ale chcieli sie nawzajem pozabijac. Pamietam scene jak maz chcial zrzucic na zone...
Cytat od użytkownika gratka831, która już wcześniej szukała tego filmu, też poszukuję
"Film mniej wiecej z okolo 1990 roku produkcji USA.Gatunek lekka komedia.
Bohaterami było małżeństwo okolo 40-tki.
Nie wiem o co sie rozchodzilo ale chcieli sie nawzajem pozabijac. Pamietam scene jak maz chcial zrzucic na zone...
Proszę o pomoc w odnalezieniu filmu - głównym bohaterem jest policjant, blondyn. Pracuje chyba w niewielkim miasteczku, być może został tam wysłany. Jako główne zło występuje jakaś lokalna wspólnota religijna. Kręcą chyba jakieś machlojki i ten policjant powoli ich rozgryza. Na koniec filmu strzelanina (w kościele?) z...
więcejHej szukam filmu, ogladalam go jak bylam mala ale w pamieci zapadla mi scena ale za chiny ludowe nie moge sobie przypomniec tytulu a wiec z tego co pamietam to w tym filmie byl jakis naukowiec a z niego zostala tylko glowa podlaczona do aparatury w tym samym momecie jakis typ probuje ratowac kobiete i dziecko ktozy...