Film jest o rodzinie która mieszka niedaleko skał Syn w wyniku wypadku na skałach musi mieć przeszczep córka mimo zakazu ojca jedzie się wspinać ze znajomymi znajduje się narząd dla brata i jakoś muszą pomoc by narząd doszedł do szpitala niestety chirurg który miał wykonać zabieg nie dojedzie do szpitala i to mama...
Oglądałem kiedyś pewien film: znająca się z dzieciństwa para spotyka się po latach, są już w starszym wieku. Zakochują się w sobie, ona jednak ma zazdrosnego męża. Pamiętam koniec filmu. Ci zakochani byli w pustym kościele on wszedł na galerie i zaczął grać na organach. Ona obracała się w rytm muzyki, nagle straciła...
więcejfantasy . jedyne co pamietam to chyba koncowka tego filmu jakis gosc awionetką przylatuje na pustynie do dziwnego miejsca gdzie sa jakies cyborgi wygladajace normalnie jak ludzie i on zeby obudzic tego w ktorym sie chyba zakochal to wlozyl jej cos do ucha jakby baterie czy cos takiego film tez z lat raczej 80 gdyby...
więcej
Witam,
Poszukuję od dobrego roku tytułu filmu. Głównym nurtem filmu jest zemsta z miłości. On pisarz, przygarnia piękną, biedną dziewczynę która staje się jego kochanką. Szybko mu się jednak nudzi i ją pomiata, każe jej usunąć ciążę. Pod pretekstem wspólnego wyjazdu i naprawy związku wysyła ją w daleką podróż...
Cześć szukam filmu,który oglądałam gdy miałam jakieś 5/9 lat nie pamiętam jego tytułu,wiem tylko,że był to film o chłopcu,który zaprzyjaźnił się z rodzeństwem chyba z plemienia indian,chłopakiem z długimi włosami i dziewczynką,która od śmierci swoich rodziców nie mówi.W każdym razie najważniejsze co z tego zapamiętałam...
więcejJak się nazywa, w którym 2 ekipy napadają na ten sam bank. W jednej są "dwaj przygłupy", a w drugiej "profesjonaliści"?
Cześć szukam filmu,który oglądałam gdy miałam jakieś 5/9 lat nie pamiętam jego tytułu,wiem tylko,że był to film o chłopcu,który zaprzyjaźnił się z rodzeństwem chyba z plemienia indian,chłopakiem z długimi włosami i dziewczynką,która od śmierci swoich rodziców nie mówi.W każdym razie najważniejsze co z tego zapamiętałam...
więcejJakiś czas temu oglądałam film o 2 młodych mężczyznach chyba Palestyńczykach którzy byli zwerbowani przez organizację terrorystyczną aby się wysadzić po izraelskiej stronie. Jeden przed zamachem zaczął mieć wątpliwości. Poniekąd było to skutkiem spotkania z dawno nie widzianą koleżanką która zdaje się była Żydówką....
Szukam filmu/ filmów (głównei pamiętam, że to były produkcje USA) w ktorych typowy ojciec chce aby syn był sportowcem (albo robił cos męskiego) a syn chce być np. aktorem i zamiast na mecz chce wystapic w przedstawieniu. Generalnie bylo kilka filmow tego typu o akceptacji syna przez ojca, o tym jak psuchicznie to...