jak np. American Beauty albo Podejrzani gdzie akcja toczy się powoli a jednak może zaciekawić widza, np. Podziemny krąg, Skazani na Shawshank, taki film, żeby gra aktorów była na wysokim poziomie i film był o czymś konkretnym, a nie o niczym, może film toczyć się powoli ale kompletnie o niczym, dobre filmy które...
Jak wyżej,
akcja się dzieje na amerykańskiej wsi na której mieszka meksykański pracownik. Gospodarstwo po zmarłej właścicielce przejmuje białe małżeństwo. Zatarg pomiędzy małżeństwem a meksykańczykiem najpierw zaognia jakaś globalna katastrofa by później połączyć bohaterów przeciw zewnętrznemu zagrożeniu. Film...
Czy ktoś z was wie jak się dorwać do tego filmu? Bo cały czas szukam i nie moge znaleźć. Podobno jest najstraszniejszym z horrorów. W czasie jego produkcji nie używano efektów specjalnych i zamordowano 237 ludzi.
Facet i kobieta poznają sie na czyimś ślubie nie przepadają za sobą ale później postanawiają sie pobrać bo on potrzebuje pieniądz a ją okradziono. On weźmie pieniądze a ona prezenty ślubne w międzyczasie zakochują sie w sobie i on naprawdę sie jej oświadcza
Film ten ogladalem gdy bylem bardzo maly, wiec nie pamietam wiele szczegolow. Bohaterem byl mezczyzna w gdzies wieku 35-45. Nie jestem pewien, ale byl on chyba jakims platnym zabojca. W posiadanie jego rak wpadla mala dziewczynka, poczatkowo glowny bohater chcial ja zabic, ale nie mogl sie przelamac, aby to zrobic....
szukam filmu dosc starego podejzewam ze lata 80-90(nakrecony) w ktorym to Wojsko (czas wojenny) przesiada sie z koni na motocykle i na wielkiej paradzie ponoszą porazke gdyz nie potrafia jezdzic na motocyklach w tedy to na stadion wjezdza gosc na pelnym lansie robiąc posmiewisko z zolnierzy . dają mu propozycje by...
Szukam 2 filmów które pamiętam jak przez mgłę z dzieciństwa.
1. Dwóch zbiegów z więzienia zostaje wziętych za zakonników/księży w małej miejscowości w Ameryce Północnej, chyba to była komedia. Wiem, że pod koniec jeden postanowił zostać w klasztorze a drugi ruszył dalej.
2. Tu będzie trudniej. Dziewczyna z bardzo...