Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dobry. Oglądałem go jakieś 10-15 lat temu. Akcja filmu lata 50-60, opowiada o mężczyźnie, który trafia na komisariat policji i opowiada tam historie swojego życia. Gość przez cąły film ma szczęście ale prowadzi to do pecha. Pamiętam scenę, że ubezpieczają z ojcem samochód, wrzucają do rzeki i znajdują go nietkniętego....

więcej

Gdzie mozna obejrzec ten film za darmo i online?

Jakiś czas temu oglądałam film o 2 młodych mężczyznach chyba Palestyńczykach którzy byli zwerbowani przez organizację terrorystyczną aby się wysadzić po izraelskiej stronie. Jeden przed zamachem zaczął mieć wątpliwości. Poniekąd było to skutkiem spotkania z dawno nie widzianą koleżanką która zdaje się była Żydówką....

Szukam horroru typu że gdzieś grupa znajomych wyjeżdża i na miejscu coś tam ich zabija/prześladuje itp.
Za udzielona odpowiedz będę wdzięczny

użytkownik usunięty

Jak się nazywa serial, którego głównym bohaterem był były agent FBI, CIA lub jakiejś innej agencji, który przechodzi na emeryturę i okazuje się że jego sąsiadem jest jego były największy wróg. Parę razy główny bohater próbuje go zabić, lecz mu się to nie udaje, gdyż jego wróg jest chyba nieśmiertelny.

Cześć. Szukam filmu, którego fragment widziałem +/- 10 lat temu w telewizji. Była to komedia. Jedna z postaci (zapewne główna bohaterka) była czarnoskórą kobietą. Płakała na pogrzebie podczas gdy ktoś śpiewał żałobną piosenkę . Kobieta obok odezwała się do niej: "Tak, to bardzo smutne, że umarła" czy coś w tym stylu....

więcej

Witam, kojarzy może ktoś z czego to jest? O ile w ogóle to jest z jakiegoś filmu lub serialu.

http://zapodaj.net/d545f1f7ef7cb.jpg.html

Mam ocenionych ponad 2700 filmów a brakuje dużo ocen, choćby Zielonej Mili czy Forresta Gumpa i wielu innych. To chwilowy błąd czy jaki grom ???

Szczerze mówiąc mało z nich pamiętam, ale może komuś uda się ulepić z moich wspomnień tytuł.

Pierwszy film to horror. Dziewczyna stoi na skraju urwiska nad rzeką opierając się o poręcz. Śruby w poręczy się luzują, spada i umiera. Później druga dziewczyna ma koszmary/wizje? tej umarłej koleżanki(?), przez które...

1.Mąż i zona są dziennikarzami konkurencyjnych gazet
Kobieta spodziewa się dziecka
Oboje opisują swoje wrażenia z ciąży w swoich gazetach
Pamiętam jak jakis facet im doradził chyba co do seksu:Trzeba zakorkować
Wezuwiusza:)
Dziennikarz przyszły tatuś dał tytuł:Nie byłeś w wojsku nadrobisz w szkole...