Witam. :)
Poszukuje muzyki z filmu Jack Strong. Niestety, nie moge jej nigdzie w internetach znaleźć.
Czy ktoś może ma jakąś stronkę ? Proszę o link. :)
Akcja filmu dzieje się w przyszlości, głównym bohaterem jest nastolatek, codziennie używali jakiegoś urządzenia, które chyba wymazywało ich wspomnienia lub blokowało przypomnienie sb przeszłości, i pewnego dnia ten chłopak tego nie użył coś sb przypominał i potem trafil do starszego typka co mieszkał sam, w domku poza...
więcej
Szukam tytułu filmu. thriller/horror z elementami sf.
Troje pasażerów pociągu (2 mężczyzn i kobieta) znajdują zwłoki w wagonie, a przy nich garść kamieni szlachetnych. Długo dyskutują co zrobić i czy zatrzymać te kamienie dla siebie. Pojawia się też konduktor. Trup wygląda jakby spał. Klejnoty są przeklęte, ludzie...
Przypadkiem obejrzalam "Funny games U.S". Lubie filmy Hanekego, ale chcialabym wiedziec, czy jest sens ogladac tez pierwowzor, jesli rozni sie tylko obsada. Czy jest wsrod Was ktos, kto ogladal obydwa filmy? Jakie sa miedzy nimi roznice? Ktory Wam sie bardziej podoba?
Witam, kiedyś oglądałam film, którego akcja działa się w hotelu, była to czarna komedia, zginęła jedna osoba i wśród gości hotelu poszukiwany był zabójca. Nie jest to film "Morderstwo w hotelu Gallop".
Zaciekawił mnie podesłany przez znajomego link, zawierający część filmu: http://fortheskincrawlers.tumblr.com/post/115973998512/728dmb-its-been-too-long- since-ive-watched-this
Cześć, tak jak wyżej poszukuję filmu. Wydaje mi się że był z 2000+ roku. Oglądałam go kilka lat temu lecz tylko początek, może 20 minut? Jedyne co pamiętam to to, że głównym bohaterem był mężczyzna. Gonili go jacyś inni faceci, być może jakaś mafia? Uciekając, znalazł on ciało kobiety (jestem prawie pewna że miała...