Może ktoś pamięta film w którym główny bohater alienuje się od społeczeństwa, poświęca czas na remont kuchni, a konkternie na projektowaniu i zmianie mebli w kuchni. W trakcie filmu trafia zdaje się do terapeutki i suma sumarum okazuje się, że jego rodzina albo żona zginęli w katastrofie lotniczej. Film chyba...
Pamiętam tylko początek filmu jak grupa dzieciaków jest torturowana w szkole średniej przez jednego dzieciaka, wymyślają spotkanie na które go zapraszają i tam zakuwają go w kajdanki, ściągają mu spodnie i robią zdjęcie dla szantażu ........ dalej nie wiem co się działo. Oni chyba nazywali siebie Policją.
Witam
Szukam filmu z 2015 roku.
Reklamowali go jak byłem w kinie na Uprowadzonej 3.
Znaleziono w nim martwą kobietę w białym lub czerwonym łożu w przeszklonym apartamentowcu.
Raczej to gatunek sensacyjny.Strasznie chciałbym znać tytuł.Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Witam. Wątek gdzieś już był, ale nie znalazłem, no i nie zaszkodzi odświeżyć.
Chodzi mi o filmy o tematyce motocyklowej lub takie, gdzie motocykle występują przez większość filmu, nie epizodycznie.
Np. (kolejność przypadkowa):
- Easy Rider
- Dzienniki Motocyklowe
- Long Way Down, Long Way Round
- World's...
Witam. Poszukuje filmu ,który leciał dość dawno temu stawiam na okolice lat 2000. Fabuła filmu opiera się na tym że jakiś wynalazca stworzył sztuczna inteligencje o wyglądzie atrakcyjnej kobiety. Pewnie teraz polecę po bandzie nie pamiętam, ale dalej chyba to A.I zostało użyte w filmach i ludzie zaczęli ja uwielbiać....
więcej
Hej,
Szukam filmu, w którym kobieta i mężczyzna pisali przemówienia i doradzali rywalizującym ze sobą kandydatom w wyborach prezydenckich (stanowych?, na burmistrza? - w każdym razie w wyborach), chyba rzecz się działa w USA. O ile pamiętam zakochali się później w sobie. Bardzo ciekawy film, niebanalny. Proszę o pomoc.
szukam filmów typu dredd 2012, the raid glownie chodzi o motyw odizolowania od swiata w jakims bloku czy cos mordobicia cpanie gangi itp
jak pewien chinczyk szukal gumisiow w danwyn,a gumisie akurat mialy klopoty,bo maszyna gumisiow przestala dzialac i musza opuscic gumisiowy las,ale ten chinczyk naprawil im,wtedy wyruszyli do chin i zajeli sie jego problemem - walka ze smokiem