Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmu ktorego dość dawno oglądałem, lecz najbardziej pamiętam tylko jego końcówke. Był to film o tematyce wojennej cos z wojna z japonia czy wietnamczykami. Na końcu filmu głowny bohater mówiąc "już nikt wiecej nie umrze" ratuje podstrzelonego kolege został kilka razy podstrzelony mimo to i tak go wydobył z...

więcej

Opowiada on o królikach i z tego co pamiętam, pojawia się w niej scena ucieczki mieszkańców- królików przed pożarem (bądź też innym kataklizmem). Na pewno któryś z nich (chyba babcia albo matka) gra na fortepianie "Menuet G-Dur" Bacha. Prawdopodobnie film ma już trochę lat, ponieważ oglądałem go w przedszkolu (mam 20...

więcej

Hej!
Szukam filmu, pamiętam fragment strzelaniny, akcja dzieje się w latach 80' może 90'. Pamiętam jedną akcję z tego filmu, a mianowicie:
Kilku chłopców 10-18lat gra w piłkę na ulicy, jest skrzyżowanie, pewien samochód przejeżdża kilka(naście) metrów po czym się zatrzymuje. Nagle jeden z chłopców dostrzegł ten...

DZiewczynka mieszka z ojcem na wyspie, ale on musi wyjechac. Dziewczynka zostaje sama. Na wyspie pojawiaja sie turysci i jeszcze ludzie w stylu 'piraci'

szukam filmu i moze ktos,tu na forum mi pomoze? w filmie na poczatku gra maly chlopak ktory nie wydaje sciganego i dzieki temu zaprzyjazniaja sie,ten chlopak i ten scigany..gra tam tez dziewczyna o imieniu Stella..wiecej nie wiem:( bo to bylo dawno i film nie obejrzany zostal do konca :( z gory serdecznie dziekuje :)

poda ktoś linka gdzie mogę za darmo obejrzeć serial sezon 5 Nie z Tego świata ale z lektorem pl

Nie pamietam tytulu, film musi byc z lat 70, 80 moze 90.
grupa turystow gubi sie na morzu , chyba po jakiejs burzy czy cos. brakuje wody pitnej , ktorys z nich podczas klotni wybija lodowka szklane dno w statku i zaczynaja ich zjadac rekiny.
wiem opis nieudolny , lecz moze ktos ma pojecie
z gory dziekuje :*

Witam szukam filmu gdzie w finałowej scenie pewien mężczyzna znajduje się w więzieniu i zostaje wysadzony przez własną bombę która skonstruował w celu wysadzenia jakiegoś samorządu czy coś w ten deseń. Z góry dzięki za odpowiedź

Witajcie!
Szukam filmu, z którego znam tylko scenę seksu. Atrakcyjna blondynka w łóżku z młodym chłopakiem. Po akcie miłosnym do domu wchodzi mąż/partner, wiekowo zbliżony do kobiety. Młody chłopak chowa się w innym pokoju. Jest być może synem faceta, który za chwilę sam uprawia seks ze wspomnianą blond panią. Młody...

więcej

szukam filmu o kilku przyjaciolkach ktore po latach spotykaja sie, za malolata zakopaly skarb(pudelko z ich zdjeciami i przedmiotami zwiazanymi z ich przyjaznią) postanawiaja odnowic przyjazn film z 80 lat 90 lat. Niestety nie pamiętam szczegółów bo oglądałam go z dobre 7 lat temu, o ile dobrze pamietam to 4...