Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć :) !!!

Szukam filmów, które potrafią wywołać silne napięcie emocjonalne. Rozumiem przez to łzy, palpitacja serca itp.
Takim filmem był "chłopiec w pasiastej piżamie", który ufundowałem sobie z okazji 70 rocz. wyzwolenia Oświęcimia. Końcówka bardzo mnie przejeła - poleciało trochę łez, czułem paraliżujące...

Witam, temat trochę rozlegly ale wypisujcie wszystko. Chodzi mi o filmy w których dorosly bohater/bohaterowie opowiadają o swoich przygodach/kłopotach z dzieciństwa i okresu gdy byli nastolatkami na zasadzie retrospekcji, mogą też zahaczac o tematykę jak ich uksztaltowalo życie mieszkając np w jakichś określonych...

Co to za aktorka czy piosenkarka bo chce się dowiedzieć https://scontent.xx.fbcdn. net/hphotos-xal1/v/t34.0-12/12822117_570953099729765_183395781_n.jpg?oh=c4997172 0173e3e818bfaadd35ef3c76&oe=56D7C3BD Dałem przerwę przy fbdcn.;)

Do jakiego tematu dodać "szukam pewnego filmu...". Dwa razy pisałem i dostałem odpowiedź że to zła strona.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam zapewne wielu jest przeciwników lucasa . I mam do takich pytanie ; Jak sobie wyobrażacie gwiezdne wojny jak by nie lucas ? jak by nie on to sw były by ubogie . Zapraszam do dyskusji . Sam jestem jednym , ze ze zwolenników lucasa i podobają mi sie jego pomysły .

Dawno temu oglądałam film o dziewczynie , która opowiada dlaczego pokochała ogień. Pamiętam , że gdy była dzieckiem spaliła się rodzinna restauracja i bodajże ogień pdołożył jeden z jej rówieśników.
Może ktoś kojarzy tytuł?
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam

Witam wszystkich,
Szukam filmu, który widziałam już dobre kilka lat temu w kinie. Jest to amerykański film, gdzie ludzie (którzy chyba są wybrani spośród ludu, ale może i nie) trafiają do takiej kopuły, kryjącej się pod ziemią i chyba się im mówi, że powietrze jest całkowicie zanieczyszczone. Wybiera się pewne osoby,...

więcej

Film przyuważyłem "kątem oka" i chciałbym go obejrzeć. Powiem Wam co wiem:

Akcja filmu rozgrywa się w USA
Głównym bohaterem jest młody chłopak (najprawdopodobniej Włoch min.16 lat - prowadził auto)
Z tego, co wydedukowałem, ciotka chłopaka rozpuściła jakąś plotkę,
po której wzrosło zainteresowanie seksualne...

komedia w której chłopak poznaje jakąś dziewczynę raczej jest z tych "ruchaczy pospolitych"ale zakochuje się w tej jednej i ona zaprasza go na spotkanie rodzinne gdzie wszyscy elegancko ubrani a on przyszedł z dildosem przyczepionym do paska. rodzinka go polubiła itp (spotykali się chyba w jakimś parku fim z 2014/2015