Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Otóż przy zasadach liczenia filmów do rankingu jest wyraźnie napisane, że musi mieć min. 10000 głosów. Dlatego pytam się dlaczego filmy takie jak: Rio Bravo, Pieskie Popołudnie, Serpico, Podróż na księżyc czy La Strada, nie są w rankingu TOP 500? Widziałem filmy z niższą średnią i niższą ilością ocen od tych filmów w...

więcej

Ma ktoś coś nowego na temat rebootu tego serialu ????
Czy 6 odcinek to koniec?

Jak tak to padaka na maxiora

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

hej, szukam filmu w którym kobieta wyjeżdża w podróż służbową. W hotelu przygląda jej się jakiś mężczyzna, chyba francuz. jej kolega namawia ją, żeby się umówiła z tym mężczyzną na randkę, choć ona nie zna słowa po francusku, dogadują się na migi . więcej nie pamiętam, a chciałabym obejrzeć ;)

był kiedyś taki film o trzech studentach. jeden miał ojca, ktory chcial, aby jego syn zostal lekarze, ale on nie chciał. tych dwóch przyjechalo w odwiedziny, aby wyciagnac go na impreze.

jak dobrze pamietam to film zaczynal sie od taksówki. jeden ze studentów pojechal po drugiego, a pozniej we dwoch pojechali do...

więcej

Cześć, przeszukałem wszystko na filmweb'ie powiązane z Naruto i nie mogę odnaleźć filmu który widziałem. Wydaje mi się że był to pierwszy z serii pełnometrażowych Shippûden ale fabuła się tu nie zgadza.

Film był o porwaniu przez potężnego ninja 5(?) ninja z wiosek, w tym Kakashiego i (spoiler) zmodyfikowanie swojego...

więcej

Prosze o pomoc szukam filmu z czasu vhs , film karate o dwóch braciach przyrodnich ,pamiętam że na końcu stają na przeciwko siebie do walki i mniejszy brunet specjalnie się podkłada i przegrywa , coś tam było nie tak z ojcem tego drugiego tyle pamiętam... Pomożecie ??

Witam, poszukuję filmów w których bohater rzuca wszystko w zapomnienie i postanawia zacząć nowy rozdział w życiu. Coś podobnego do "wszystko za życie"
Z góry dziękuję za wszelkie propozycje tytułów.

Kilka lat temu widziałem jedną scenę z jakiegoś filmu, chodzi mi o jego tytuł. Scena przedstawiała pogrzeb zmarła miała na imię chyba Elizabeth nie pamiętam. Było to w kościele zebrani siedzieli w ławkach, przed ołtarzem stała trumna. Obok trumny stał rozwinięty biały ekran i mężczyzna (najprawdopodobniej ktoś z...

Widziałam tylko urywek, możliwe że około roku 2008. Był w nim mężczyzna, który maltretował swojego kota, dokumentował tortury na filmach i wstawiał je do sieci.
Z góry dziękuję za pomoc :-)