Witam szukam filmu ktory jakis czas temu byl reklamowany w upc na zadanie, film o gosciu ktory mieszkal i produkowal narkotyki w autobusie
Poszukuje jakichś ciekawych filmów, ambitnych, niebanalnych, które potrafią pochłonąć tak bardzo, że nawet nie zauważamy, kiedy film się kończy, a myśli się o nich jeszcze na długo po seansie. Rzadko zdarza mi się takie odnaleźć, ostatnio np. oglądałem Mr. Nobody, który może nie jest idealny, ale niesie ze sobą sporo...
więcejSzukam filmu który oglądałem w dzieciństwie. Był to film o wojskowym, który został poddany pewnemu eksperymentowi zamrożenia ciała człowieka. Niestety projekt popadł w zapomnienie i nie odmrozili go. Gdy został odmrożony był w przyszłości ponad 600 lat i ze szczegółów pamiętam, że np: zamiast wody mieli napoje...
Być może ktoś będzie kojarzył o jaki film-tytuł mi chodzi. Jest to film o młodzieży szkolnej (prawdopodobnie amerykańskiej trudnej młodzieży), która zbiera pieniądze aby sprowadzić do swojej szkoły byłą więźniarkę obozu koncentracyjnego, żeby im opowiedziała o swojej przeszłości. Tyle zapamiętałem.
Witam, poszukuje tytułu filmu. Oglądałem go podajże na disney XD. Był o takim chłopaku co sie przeprowadził do nowego miasta, i pierwszego dnia w szkole uznali, że jest wampirem. W utrzymaniu tajemnicy pomogła mu przyjaciółka (później dziewczyna). Na koncu wszystko się wyjaśniło. Coś ktoś kojarzy??
Komedi o facecie który spotkał kosmitę i uzaleznił go od alkoholu, film chyba stary.
Kosmita był raczej przy kości, to film mojego dzieciństwa.
Szukam filmu. Może zna ktoś tytuł. Film opowiada o dwóch żołnierzach którzy składają sobie obietnice ze jak jeden zginie to drugi zajmie się jego rodzina. Rodzina nie może pogodzić się ze śmiercią. Zwłaszcza matka
. Młoda dziewczyna tańczy w zespole tanecznym patryjoci.
Film (najprawdopodobniej produkcji USA) świat staje w obliczu zagłady, wojsko wrogiego kraju lub terroryści weszli w posiadanie broni chemicznej o takiej mocy że robicie jednej próbówki spowoduje rozprzestrzenienie się wirusa w takim tempie że w kilka miesięcy ludzkość wyginie. czarny scenariusz się ziścił....