Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. W tym filmie były pojedynki rewolwerowców i chyba jeden z tych co uczestniczyli w pojedynka był kiedyś rewolwerowcem i potem chyba został pastorem i został zmuszony do brania udziału w pojedynkach. Pamiętam też jeszcze akcje gdzie walczył z Indianinem i ten dostał kulkę w głowę i potem wstał, a tamtemu ślepy...

Chodzi za mną stary już film usa (poczatek lat 90 ew koniec 80) o gościu który prowadził nocne samotne życie po tym jak jego żona z córką giną w samochodzie w zamachu bombowym.Facet ma pseudonim Sowa.fabula skupia sie na tym że dziewczynka której porwano ojca prosi jego o pomoc.ktoś coś kojarzy?

Poszukuję tytułu filmu:
Film nie starszy niż 2000r
Przedstawiał chyba jakiś eksperyment, na który zgłosili się ludzie z ulicy po czym zostali "zamknięci" w białym pomieszczeniu. Byli nadzorowani przez jakąś kobitkę chyba. Zadanie polegało chyba po prostu na wytrzymaniu jak najdłużej.
Ktoś coś kojarzy?

Cześć!
Szukam filmu, który kiedyś oglądałem:
był tam chłopak w kapeluszu (meloniku), pamiętam że miał spodnie od piżamy i kamizelkę (taką elegancką bardziej).
Podróżował po USA autostopem i pracował po drodze (chyba). Ogólnie to o ile pamiętam to on był trochę nierozwinięty emocjonalnie (trochę jak dziecko). Wraca...

więcej

Horror o kotach. Koty zabijają starszą kobietę mieszkającą samotnie w starym domu, potem wprowadza się tam młode małżeństwo. Cecha charaterystyczna- wśród kotów jest jeden wielki szary- przywódca stada.

Cześć!
był tam chłopak w kapeluszu (meloniku), pamiętam że miał spodnie od piżamy i kamizelkę (taką elegancką bardziej).
Podróżował po USA autostopem i pracował po drodze (chyba). Ogólnie to o ile pamiętam to on był trochę nierozwinięty emocjonalnie (trochę jak dziecko). Wraca...

więcej

Cześć!

więcej

Film był długi, dwuczęściowy. Leciał na TVP1 kilka lat temu.

Cześć!

więcej

Oglądałem już pewnie wszystkie popularne z ostatnich lat, pewnie obejrzałem też większość dobrych starszej daty.
Szukam czegoś mniej znanego na co mogłem nie trafić, ale możecie pisać wszystko co wam przyjdzie do głowy.
Bardzo jara mnie wizja miast z przyszłości i takiego codziennego życia ludzi w przyszłości....