Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, szukam komedii romantycznej o ile dobrze pamiętam. Dziewczyna gotuje, chce założyć własną restauracje albo zostać szefem kuchni. Pamiętam scenę, że ugotowała deser, zaczęła wylatywać mgła z jabłek i wszyscy do tego płaczą. Jakaś magia w gotowaniu...

Witam, szukam pewnego filmu, który rozgrywał się w samolocie, a mówili tam w języku
niemieckim. Była jakaś dziura w samolocie, trzeba było ją naprawić, niektórzy ludzie tam
szli i pomagali ją jakoś naprawić, ktoś spadł na pewno, ale udało się wylądować i nie było
katastrofy. Do ostatniej chwili był problem z tym,...

więcej

Witam serdecznie. Zgubiłem film, który chciałem obejrzeć i teraz nie mogę go odszukać. Prawdopodobnie film jest z roku 2015 lub 2016. Na początku roku był jeszcze w kinach w Polsce ale tylko w niewielu. Film opowiada o dzieciach, które chciałyby zostać wielkimi bohaterami. Wydaje mi się, że akcja dzieje się w Rosji lub...

więcej

Witam
Poszukuję pewnego filmu, który widziałem z 2-3 lata temu w TV. Film przedstawia historię pewnej dziennikarki/ dziennikarza (dokładnie nie pamiętam płci) który/a opisuję historię pewnej starszej pani - wdowy, która opowiada o swojej miłości do swojego ukochanego, który musiał ją zostawić i swojego synka, ponieważ...

więcej

Na który z tych filmów polecacie iść ? Byłem ostatnio na planecie singli i jak rzadko udaje się fajny film polski trafić to ten był bardzo fajny. Wybrałbym ten Polski ale nie wiem czy to nie jakiś gniot. A co do Grimsby to mniej wiecej wiem co mam się spodziewać .

Co doradzicie ?

Witam, szukam filmu gdzie jakiś psychopata porywa ludzi do starego nawiedzonego szpitala.Każdy jest na innym piętrze, a on ich wszystkich monitoruje. Duchy w między czasie ich opętują. Najbardziej zapamiętałam dziewczynę, która robi sobie cesarkę na żywca, że ktoś skacze z dachu i ludzi którzy próbowali wejść na...

Witam,
poszukuję filmu, który oglądałam kiedyś w telewizji. Jest to film z rodzaju katastroficznych, związany z powodzią. Pamiętam, że był tam autokar z dziećmi, który jechał na wycieczkę z wychowawcą. Kiedy okazało się, że coś im grozi - nauczyciel kazał opuścić dzieciom autokar, żeby łatwiej im było się uratować....

więcej

jak ktos ma tą komedie to prosze o kontakt nie ma jej nigdzie ani do sciagniecia ani do kupienia kiedys mialem ja na vhs-ie i ktos mi ja zwedzil a film rarytas i jak dla mnie najlepsza komedia jaka ogladalem kiedykolwiek ludziska dajcie znac napewno ktos w polsce to ma .Pozdrawiam:) moje gg 8236964

W demie latało się z przenośnym ckm przez okopy w zimie i odpierało nacierających Niemców powie ktoś która to część call of duty ? jedna ze starszych części chcę sobie przypomnieć dziecinstwo pomóżcie :)

Hej ciekawi mnie czy ktoś wie kiedy mogą byc premierowe odcinki drugiej serii serialu Transformers: Robots in Disguise ? Z tego co wiem są tylko angielskie, a te słabo rozumiem :/