Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, gdzie para młodych ludzi (prawdopodobnie rodzeństwo) jest zamknięta w jakimś pomieszczeniu w podziemiach. Są zamknięci przez jakiegoś kulawego otyłego mężczyznę, który ma klucz do włazu. Oni chcą skraść ten klucz i się uwolnić. Więcej nie pamiętam, mogłam coś pokręcić. Proszę o pomoc w znalezieniu, bo nie...

więcej

Witam

Szukam filmów, które są parodią innych tytułów. Obejrzałem te:

Straszny Film 1,2,3,4,5
Straszny hiszpański film
Wielkie kino
Poznaj moich Spartan
Totalny Kataklizm
Stan Helsing

Znacie jeszcze jakieś?

Szukam filmu ze sceną "wielka kiełbasa na trampolinie na basenie szkolnym"były dwie części tytuł na vhs to Zbzikowani czy jakoś tak

Witam,

Poszukuję filmu, z przed około 30 lat. Akcja filmu toczy się podczas II Wojny Światowej w obozie koncentracyjnym dla kobiet. Główną bohaterką filmu jest żydówka blondynka w której zakochuje się komendant obozu. Kobieta chce umrzeć w tym obozie ponieważ niesłusznie wini się za śmierć rodziców. W tym filmie...

Witam!

Szukam i szukam i nic.Może Wy będziecie wiedzieli jaki to film.Mianowicie.Szukam filmu w którym młody chłopak znajduje skrzynkę z fasolą czy czymś podobnym.Potem fasola rośnie i po niej wchodzi na górę.Wiem też,że akcja dzieję się w latach 80/90 w większym mieście Usa,jest szalona pani doktor,która pomaga...

Tak jak w tytule, poszukuję filmów dziejących się w tych miejscach. Coś w klimatach "Karmazynowy przypływ", "Polowanie na Czerwony Październik" lub "Non stop", "Węże w samolocie".........Dzięki serdeczne wszystkim za pomoc.

Pozdrawiam

użytkownik usunięty

Szanowni, nie daje mi spokoju wspomnienie o pewnym filmie. Była to bodaj Afryka, zapewne jakiś fort. Bohaterowie byli... Brytyjczykami, tak sądzę. Kojarzą mi się charakterystyczne "red coats", ale głowy nie daję. Zdaje się, że podczas końcowej walki jeden z bohaterów stał się w jej wyniku niewidomy. Kompletnie nie...

wiecie może gdzie można w internecie obejrzeć na żywo Oscary 2016 ? oczywiście interesują mnie jakieś stronki gdzie nie trzeba płacić.

poleccie jakies warte uwagi filmy z japonii, korei, badz chin. kitano i oldboya znam, moga byc podobne klimaty

Znacie jakieś dobre, islandzkie filmy godne polecenia ?

Bardziej interesują mnie te nowsze z ostatnich 10 lat :)

będe wdzięczna za wszelkie rekomendacje