Tak jak w temacie poszukuje filmu, nie wiele pamiętam dlatego że oglądałem go pare lat temu. Miejsce i czas akcji to średniowieczne miasteczko. W filmie pamiętam ze był jakiś lew bądź niedźwiedź w metalowej masce, który miał swojego pana o ile dobrze pamiętam też nosił maskę. Jeśli ktoś coś wie to proszę o odpowiedź!!!
więcej
Czy możecie podesłać mi kilka tytułów filmów, w którym głównym wątkiem jest rozstanie bohaterów?
Z góry dziękuję
Szukam tytułu filmu: Akcja dzieje się w przyszłości, główny bohater idzie do firmy, która zajmuje się realizacją wymyślonej przez jej klientów historii, po tym głównemu bohaterowi coś się odblokowuje i okazuje się że jest on tajnym agentem? który stracił pamięć jego żona też okazuje się tylko agentem który miał go...
Jakiś czas temu trafiła w sieci na urywki filmu , w którym uczennice jadą autokarem, a potem coś urywa dach tegoż autobusu a wraz z nim ścina wszystkim głowy ... jaki to film ? Pomóżcie ;)
kiedyś oglądałam film gdzie były bliźniaczki, nie wiem czy były rozdzielone przy porodzie czy może jedna wyjechała. Pierwsza mieszkała z rodzicami, i śniło jej się co druga robi. Ta druga miała wielkie problemy, musiała zostać striptizerką i jakiś facet porwał ją, uciął jej dłoń, ta pierwsza chciała ją odnaleźć i...
Czy znacie tytuł tego filmu? To jest jakiś bardzo stary (czarnobiały ale z głosem) amerykański przygodowy film. Główni bohaterowie to taka banda prymitywnych ludzi i o ile dobrze pamiętam ci ludzie nic nie mówili tylko przez cały czas coś mruczeli i piszczeli (wiecie nie wynaleziono wtedy jeszcze języka) i żyli w...