Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam filmu mało pamiętam bo kiedyś jak byłem mały to przypadkiem widziałem go u brata starszego.

Film to chyba horror wiem że byli tam jakby żołnierze kobiety i chyba mężczyźni i zapadła mi scena nagiej kobiety która jakby jakiś potworek z mackami lub piersiami zasysał czy coś takiego.

Film może z lat 2005-2015, kobiecie zostaje porwana mała córka. Mijają lata kobieta jest fotografem i robi pewnego dnia zdjęcia uczniom w szkole. Robiąc zdjęcia rozpoznaje wśród uczni jej córkę, jest pewna że to ona córka ma na imię Helen, pamiętam że udaje się jej dowieść prawdy, że to ona. W tytule jest chyba imię...

więcej

Ursula von der Leyen wypowiedziała się w temacie wyborów parlamentarnych we Włoszech, które odbędą się już w najbliższą niedzielę. Stwierdziła ona, że jeżeli sprawy pójdą w nieodpowiednim kierunku, to Unia Europejska będzie używać narzędzi, takich jak w przypadku Węgier i Polski. To efekt sondaży, które wskazują na...

Cześć,
Szukam amerykańskiego filmu z lat 2000-2010 (raczej bliżej roku 2000 niż 2010). Pamiętam tylko jedną scenę. Akcja rozgrywa się gdzieś na bliskim wschodzie. Amerykańscy żołnierze strzelają do protestującego tłumu. Po jakimś czasie zjawia się tam wysoki rangą przedstawiciel amerykańskiej armii i prowadzi śledztwo...

więcej

Witam, poszukuje filmu, który oglądałem mając może 15 lat. Pamiętam, że "odbierałem" go na ledwo widocznym obrazie śnieżącego telewizora CRT na kanale HBO. Mógł to być rok 2006/2007/2008/2009. Oczywiście sam film mógł być starszy.
Fabuła: pamiętam, że historia opowiadała o dwójce niemieckich przyjaciół/zakochanych....

więcej

Hej mam pytanie dotyczy serialu COBRA KAI wie ktoś może czy będzie kolejny 6 sezon czy 5 to już ostatni sezon...dzieki za info

Z tego co ja pamiętam była noc, padał deszcz i krople deszczu uderzały o zabawkowy telefon wydając dźwięk dzwonka.
Chyba mała dziewczynka odebrała zabawkowy telefon i w tym momencie, lub lekko później zabawki w domu ożyły i były bardzo wrogie.

Dziecko pobiegło do rodziców i powiedziało że TO jest u nich i uciekli...

więcej

Hej, jako dziecko oglądając filmy na zalukaj, często pojawiał mi się (w proponowanych, gdzieś w rogu strony o ile dobrze pamiętam) horror animowany. Na okładce był chłopiec w koszuli nocnej, a w opisie było zawarte, iż w sypialni/pokoju tam gdzie ten chłopiec powinien czuć się najbezpieczniej, coś na niego czyhało. Nie...

więcej

Czy takie wątki wam przeszkadzają w filmach ? Jeżeli chodzi o mnie to nie mam z tym problemu bo po prostu staram się takich filmów nie oglądać jak tylko mogę. Musi być jakiś bardzo ważny powód (Np występuję w takim filmie jedna z moich ulubionych aktorek) abym taki film obejrzał ale zdarza się to bardzo rzadko. Nie...

poszukuje :) pozdrawiam i z gory dziekuje. Dzis Polska holandia .