Fabuła jest osnuta wokół poszukiwań wraku starożytnego chińskiego okrętu, który spoczywa gdzieś na pustyni Kalahari i kryje ogromny skarb. Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale był chyba jakoś powiązany z serialem MacGyver. Film z lat 90-tych, emitowany na Polsacie jakieś 20 lat temu. Ktoś kojarzy?
Ktoś pamięta, w którym roku po raz pierwszy na TVN-ie (albo jeśli wiecie o wcześniejszej emisji na innym kanale) leciała Naga broń?
Jak w temacie. Jest obecnie taka możliwość odezwania się tutaj do znajomych? Pamiętam, że dawno temu można było a teraz nigdzie nie widzę takiej opcji.
Cześć szukam komedii w której jeden mężczyzna zakochuje się w żonie kogoś ważnego/bądź mafiozy która została niedawno pochowana i postanawia ją wykopać i zabrać jej ciało do kolegi, ten kolei mu karze oddać i moja same problemy z tym ciałem.
Rodzeństwo odnajduje kamień którym mogą sterować potworem. Ogólnie film z sprzed roku lub dwóch. Taka nieszkodliwa komedia w starym stylu. Z góry dziękuję za pomoc.
Kobieta przyjeżdża do jakiegoś ośrodka zbadać czy dziecko eksperyment zlikwidować czy pozwolić "kontynuowac" badania. Dziecko ucieka, okazuje się, że kobieta też jest jakimś kozakiem z probówki i się ganiają bo lesie. Chyba to w miarę nowy film. Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam.
Cześć, wiele lat temu oglądałam film oparty na faktach , główny watek to perypetie małego chłopca, którego matka Niemka jest pisarką a ojciec żyd zostaje stracony w obozie. Chłopiec ucieka z obozu i przemierzając europe trafia pod opiekę przypadkowej kobiety malarki która pomaga mu odnaleźć matkę.
jeśli ktoś kojarzy...