Polecono mi niegdyś film, pamiętam jedynie kilka informacji:
-Istniała strona, gdzie ludzie mieli możliwość obserwowania tortur na żywo.
-Torturowani byli uwięzieni przez jakiegoś typka.
-Każde wejście na stronkę zbliżało ofiary do śmierci.
-Coś tam było z lampami, kwasem.
-Władze apelowały, aby nie włazić w...
to byla komedia lata 90 gdzies kolo tego,film w filmie i goscie podkladali glosy w jakims westernie ,niewiem o co chodzilo czy zabraklo glosu a oni mieli w ten sposob dokonczyc film, akcja dziala sie chyba w kinie , jesli ktos wie niech pisze
Sorki za spam, ale nie widzi.
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Nie+pamiętam+tytułu+filmu...+%3A%29,2736328
Hej znacie jakieś poruszające dramaty w których jest przemoc ale taka bardzo dotkliwa dla bohatera. Coś jak "Nigdy więcej", "Bezpieczna przystań".
Film był chyba z gatunku horror, ale nie jestem pewien. W filmie była 3 osobowa rodzina, on był lekarzem. Ktoś porwał ich małego syna, a później zabił. Młode małżeństwo postanowiło się zemścić na zabójcy ich syna. Małżeństwo ścigało konwój policyjny z zabójcą ich syna. Dorwali zabójcę, a później go torturowali w jakimś...
więcejWitajcie mam problem nie wiem jak usunąć podwójny post na filmwebie , a siedzę na nim już od 7 Marca 2015 roku proszę pomòżcie , jeśli ktoś wie jak to zrobić to proszę o instrukcję lub radę .Pozdrawiam :)
Czy ktoś wie co zrobić, kiedy rekomendacje zawiesiły się na amen i nie chcą się załadować? Próbowałam już odświeżać, włączać i wyłączać, a nawet się wylogowywałam, ale rekomendacje są dalej zawieszone :/ Pomocy!
Witam,
Od pewnego czasu mam problem ze znalezieniem francuskiego filmu, który oglądałam jakiś czas temu. Rozpoczyna się on od przestawienia pary przyjaciół - kobiety i mężczyzny. Ona jest brunetką, uwielbia Audrey Hepburn i styl vintage. On jest gejem i chyba artystą, chodzi z nią na zakupy. W pewnym momencie poznają...
Z tego co pamiętam opowiada on o rodzinie w domu, w którym są uwięzione duchy poprzednich mieszkańców, wśród nich jest młody chłopak, który zakochuje się w dziewczynie z tej rodziny. Łączy ich miłość, ale niedługo potem ona ginie na strychu przygnieciona przegniłymi belkami i również staje się duchem. Wiodą wspólne...