Cześć :)
Szukam filmu.To jest o jakimś opętaniu.
Nastolatka zaczyna studia na uczelni,mieszka w akademiku.Jest pobożna. Wychowuje ją jedynie babcia.
W akademiku zaczynaja sie dziwne rzeczy. ... Poznają młodego kleryka... Końcówka filmu : egzorcyzm odbywa się w małym kościele.Demon zabija 2 księży, a ten młody...
Jest to horror pamiętam tylko z zwiastunu (stary zwiastun) ; jedna scena w której w kościele przed księdzem pojawia się pies z odwrócona głową do góry nogami kolejna scena to rodzina siedzi w przydrożnej knajpie a przed nimi starsza kobieta która zaczyna ich obrażać i w pewnej chwili okazuje się ze jest opętana ii...
Kilka miesięcy temu zaczęłam oglądać film, w którym do szkoly dołączyłą nowa dziewczyna. Była bardzo ładna i każdy na nią zwrócił uwagę, ale jej się spodobał jeden chłopak i zaczęła z nim rozmawiać, podrywać go ( specjalnie upuściła jakieś książki przed szkołą na schodach ) Była bardzo śmiała i szybko się pocałowali...
więcej
Jak w tytule szukam kilku filmów z kina europejskiego:
1. film najprawdopodobniej francuski na podstawie dziennika nastolatki, w tytule najprawdopodobniej było imię żeńskie; jeśli dobrze pamiętam to sama autorka tego pamiętnika grała główną rolę;
2. niemiecka/skandynawska komedia o gospodyniach domowych, które...
Moje ulubione: Niezupełne Hollywood, kokainowi kowboje
Inne obejrzane które mi się podobały
Zeitgeist 2008 - 9/10
Zeitgeist 2007 - 8/10
Zeitgeist 2011 - 7/10
Czarna ryba - 8/10
filmy na cenzurowanym - 7/10
Biograficzne dokumentalne:
Bill Hicks. Amerykanin 8/10
Skandalista George Lucas 8/10
Może być...
Witam, od jakiegoś czasu szukam jednego filmu, jednak nigdzie nie mogę znaleźć. Pamiętam tylko zarys filmu niestety.
Opowiada o pewniej klasie w szkole, gdzie na lekcji nauczyciel daje im za zadanie stworzenia wersji gdzie świat ma się skończyć. W każdej wersji są w innym miejscu na ziemi jednak niezmienne jest to,...
Polecicie jakiś?? Narazie jaki oglądałem to Pulp fiction tylko;)) Najlepiej taki z dużą ilością akcji^^
Film emitowany w TVP w latach 70tych. niewiele pamiętam.
Wyprawa na Księżyc. Lunonauci w kombinezonach. Jeden zapala świeczkę i okazuje się, że jest tam atmosfera, zdejmują hełmy. Jaskinia, jeden z bohaterów wpada do głębokiej studni. Towarzysze chcą sprawdzić jak jest głęboko. Zapalają świecę (znowu) i wrzucają do...