ktora to czesc godzilli gdzie na poczatku jest pokazany jakis statek i cala zaloga nie zyje a tam sa takie jakby hmm trylobity
Witam. Ostatnio przypomniało mi sie jak dawno temu oglądałem baaaaardzo ciekawy film. było to jakieś 8 lat temu więc pamiętam to jak przeż mgłe (na dodatek miałem 7 lat) w skrócie film opierał się na porwaniu. Pewne małżeństwo podróżowało samochodem, po drodze kupili jakieś pączki/ciastka lub coś w tym rodzaju. na...
Szukam filmu w którym młode małżeństwo przeprowadza się do mieszkania gdzie ich lokatorami są starsi ludzie. Ci lokatorzy sa nieśmiertelni czy cos. Chcieli zabić ta młoda kobietę.
Poszukuję filmu, niestety pamiętam tylko jedną zdaje się że finałową scenę. Film jest z przed ładnych paru lat, nie pamiętam kompletnie fabuły, wiem tylko że główny bohater, przez różne zaaranżowane zdarzenia został doprowadzony do skrajności i chce popełnić samobójstwo skacząc z dachu? po skoku wpada na przygotowany...
więcej
para jedzie przez pustynię, w nocy. zatrzymują się na stacji benzynowej, gdzieś na jakims pustkowiu, ktoś ginie, skręcają z głównej drogi, wgłąb pustyni, żeby coś zakopać w ziemi. Film kończy się tak, jak się zaczął. para jedzie przez pustynie.
Pomóżcie, szukam tego od kilku dni. Film miał (CHYBA!) krótką nazwę, w...
Witam, poszukuje filmu, ale niestety pamietam tylko malutki fragment akcji.. Ale cóż, byla to akcja gdzie agentka "secret service" ( brunetka, dlugie wlosy ) weszla do apartamentu i po pewnym czasie powiedziala mu ze jest agentka. Wiecej nie pamietam, wiem że to nie duzo co napisalem, ale może ktoś bedzie wiedzial o...
więcejOpis może wydać sie enigmatyczny. Film ten obejrzałem kilka lat temu, jedyne co pamiętam to motyw, w którym jakaś wioska (w Afryce?) jest pełna chorych i umierajacych ludzi (chyba szalał tam trąd). Do wioski przybywa pielęgniarka. Dalej jedyne co pamiętam to jakiegoś faceta, który dołącza do tej kobiety, nasza parka...
więcejSzukam filmu w stylu kung fu/sztuki walki w którym była taka dozorczyni co cały czas paliła papierosa i była krzykaczem/krzykaczką, głównym bohaterem był facet, który chciał zostać mistrzem kung fu, na koniec filmu pokazana jest historia z jego młodości jak chciał obronić głuchoniemą dziewczynkę i spotkała go za to...