Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć,

szukam filmu, który kiedyś zaczęłam oglądać. Niestety nie pamiętam zbyt wielu szczegółów, ale wierzę w Waszą pomoc :)

Film z pogranicza akcji i sci-fi. Starożytne Chiny/Japonia. Samurajowie (?). Jeden z bohaterów zawarł pakt z diabłem/śmiercią przez co cały czas musi chodzi w długim czarnym płaszczu z...

Małe miasteczko ,grupa naukowców w ciężarówce naszpikowanej urządzeniami bada dziwne zachowanie ludzi.Pod koniec filmu okazuje się że pod miastem ukrywa się jakis potwór z kosmosu przypominający trochę ośmiornicę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Lub inny czarnoskóry aktor.Bohater to taka złota rączka naprawiający sąsiadom różne rzeczy.Człowiek bardzo uczciwy i uczynny.Zjawia się ktoś kto chce rozwikłać jego osobę i okazuje się że przeżył kiedyś jakąś prywatną tragedię po której zamknął się w innym świecie.

Młoda dziewczyna trafia no nowej rodziny na początku jest dobrze, w tej rodzinie jest kilkoro dzieci jedną z dziewczyn mówi matce ze nowa rozsiewa plotki o niej, matka zaczyna znecac się nad dziewczyną.

Cześć, poszukuję filmów które oglądałam bardzo dawno temu acz nie zwróciłam uwagi na tytuł, oto one:
1. o jakis potworach, wyglądałay jak kamienne pacmany z kłami i pożerały...dosłownie wszystko, jakby wygryzały rzeczywistość. Scena jaka mi utknęła w pamięci to to jak grupka ocalałych i chyba jedynych na świecie...

Witam

Poszukuję kilku komedii/ komedii romantycznych (?)

1. Chłopak próbuje przywrócić uśmiech dziewczynie. Pamiętam, że tam była scena jak koleś włączył alarm w sklepie wykorzystując penisa.

2. Facet wysyła dziewczynie bardzo brzydki list wraz ze zdjęciem, które specjalnie zrobił z nową znajomą. Cały film...

więcej

Proszę o pomoc w ustaleniu tytułu polskiego filmu z lat sześćdziesiątych lub siedemdziesiątych. Oglądałem go wiele lat temu, ale trochę szczegółów pamiętam.
Film opowiadał historię chłopca, któremu marzył się rower. Opowiadał swoim kolegom/rówieśnikom o tym, że jego ojciec codziennie daje mu pieniądze, które odkłada...

więcej

Witam, poszukuję tytułu filmu, który kiedyś widziałam. Był raczej starszej produkcji. Główny bohater był kierowcą ciężarówki, który wygrał fortunę na loterii. W związku z tym odwiedziło go dwóch wysłanników, nieba (przebrany za prawnika czy kogoś takiego) i piekła (to była kobieta :P). Ktoś może kojarzy?