Oczywiście je niewiele pamiętam :D głównie zawarła mi się pewna scena. Czarnoskóry jedzie swoim samochodem, w tle jakas klasyczna muzyka, jedzie do bardzo bogatego człowieka, żeby go zabić, w całej scenie panuje niezwykła charyzma i spokój. Sposób w jaki go zabija jest nastepujący. Wchodzi do garażu gdzie wyjmuję...
witam wszystkich. szukam starego filmu . pamietam tylko ze ojcec porwal syna od jego matki.wraz ze swoja nowa partnerka bardzo zle traktuja chlopca. po latach oddaje chlopca - zostawia go na przystanku - chlopiec jest brudny, wycofany ze spoleczenstwa.
Witam około 6 lat temu widziałem film o chłopcu który zakochał się w dziewczynie.
Wiem to niewiele mówi lecz nie wiele pamiętam. Jeśli chodzi o szczegóły to cała akcja odbywała się najprawdopodobniej w Nowym Jorku sam chłopiec złamał rękę w jednej z akcji filmu i rozpaczał po prawdopodobnie przeprowadzce ukochanej....
Witam. Szukam filmu gdzie będzie się znajdował wątek przemocy brutalności itp. ale później będzie zemsta! :) Bezlitości i ostatni dom po lewej odpada! :) Miłej nocy!
Szukam filmu a w zasadzie przyjaciel szuka i poprosił o pomoc. Opis filmu: "To było o dwóch chlopcach którzy uciekli z domu poprawnego czy coś, jeden został złapany gdy jego ojciec zmarł, on z ojcem mieszkał w lesie zdala od XXI wieku, no i go złapali, z tego sierocinca albo poprawczka uciekli autobusem ktory pod***...
więcej
Chciałbym porozmawiać na temat kaset VHS, które na pewno ma je do dziś wielu z Was - kolekcjonerów.
W swojej kolekcji mam wiele kaset. Dzielą się one na 2 grupy:
- rzadko spotykany film na VHS
- rzadkie wydanie filmu
Najlepsze jednak są te rzadziej spotykane filmy takie jak: "Evil Dead", "Paura nella citta...
Film opowiada o dwóch chłopcami którzy mieszkają w akademiku. Jeden z nich jest "psychopatą" zabija zwierzeta, interesuje się anatomia i chyba zabija jakiegoś swojego kolegę. Ma kryjówka pod domem ... więcej nie pamiętam proszę o pomoc
witam
poszukuje filmu chyba z lat 70 albo 80
no więc grupa znajomych na początku filmu jedzie drogą i zatrzymują się na opuszczonej
stacji paliw albo opuszczonej restauracji nie pamiętam dokładnie
i jedna dziewczyna z tej paczki znajomych wchodzi do tej restauracji
i się tam pyta 'jest tam ktoś halo' i tam...
Witam,
Bardzo zaprząta mi głowę film o którym bardzo często sobie przypominam i ciągle próbuje go znalezć, otóż jest to film (chyba może być serial) o chłopaku który ma nadprzyrodzone moce lub demoniczne moce. Jedyne co o tym filmie pamiętam to trailer który kiedyś widziałem. Przychodzi policjant do drzwi domu i puka,...