Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej :D
szukam filmu, ponieważ chciałabym go obejrzeć znowu a zapomniałam tytułu ;_;
Film był chyba z 2010 roku ale pewności nie mam, w tytule było chyba słowo "only" lub "once" ale nie jestem pewna. Główna bohaterka to chora psychicznie nastolatka, która sprowadzała sobie do domu chłopaków, z którymi miała iść na...

więcej

Witam. Poszukuję filmu, który oglądałam jakiś czas temu ale niestety nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Film niemiecki o małżeństwie, które przechodzi kryzys. Mężczyzna wdaje się w romans, żona dowiaduje się o tym. Później żona odkrywa zwłoki kochanki w bodajże szopie i postanawia je ukryć i udawać, że nic się nie...

Dawno temu oglądałam film nie pamiętam tytułu, ale wiem , że muszę go znowu zobaczyć, niestety jak już napisałam nie pamiętam tytułu a tym bardziej aktorów. W tym filmie chodziło o to, że umiera dziecko głównych bohaterów, oni spotykają po jakimś czasie lekarza, który twierdzi, że może sprawić, że matka znowu urodzi...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Wybaczcie jeśli kolejny post gdzie ktoś poszukuję filmu, ale szukałem gdzie tylko mogę i nic z tego nie wyszło. ;c

Film oglądałem dość dawno, jedyne co zapamiętałem:
Małżeństwo przeprowadza się do pewnego domu. Po pewnym czasie przychodzi pozornie miły policjant z pretekstem że chce ich poznać i o ile czegoś nie...

więcej

Wiecie może , czy film ,, the Danish girl " pokaż się w Polsce w języku polskim lub z napisami ?

Hej szukam filmu który opowiada o szarym człowieku, który w niektórych nietypowych momentach (np w biurze w którym pracuje, w pociagu) zasypia i śni o tym, że jest w danej chwili jakims superbohaterem i ratuje ludzi w potrzebie.

Szukam filmów o tematyce politycznej. Coś na bazie House of Cards albo serialu Rząd (org. Borgen) . Te seriale znam bardzo dobrze ale chciałbym obejrzeć jakiś film tego typu. Z góry dziękuję za pomoc :D

Hej.

Szukam teledysku hip-hopowego , w którym najpierw gość piszę tekst piosenki, potem pokazana jest dziewczyna siedząca przy barze którą podrywa nieznajomy. .Mężczyzna z kolegą podaję jej tabletkę i ją porywa ale wszystkiemu przypatruję się jakiś chłopak i w późniejszym czasie śledzi ich i ratuję dziewczynę....

Szukam filmu który oglądałem dobre parę lat temu chyba nawet kolo 10 lat. Był to współczesny western western. Na pewno było kilku mężczyzn jeden był szeryfem(ubrany na czarno) pod koniec filmu atakowali fort z meksykanami, pamiętam że jeden meksykanin strzelał z kartaczownicy. Na końcu jeden z głównych bohaterów zmarł...

więcej