hej szukam tytuly kiku fimuw z lat 80 kture pamietam z dziecinstwa ale nie pamietam tytuluw jeden to horror o grupie przyjaciul mlodzierzy co chyba czegos szukai zeby pokonac zlo i jak stali koo budynku jeden chlopak powiedzial ze w scianie tego budynku jest jakas magiczna kula chodziasz to wymysli i reszta tam posza i...
więcejhej szukam tytuly kiku fimuw z lat 80 kture pamietam z dziecinstwa ale nie pamietam tytuluw jeden to horror o grupie przyjaciul mlodzierzy co chyba czegos szukai zeby pokonac zlo i jak stali koo budynku jeden chlopak powiedzial ze w scianie tego budynku jest jakas magiczna kula chodziasz to wymysli i reszta tam posza i...
więcejChyba futbolista? traci pamiec czy staje sie niepelnosprawny umyslowo. Pamietam, ze byla scena jak czytal cos przed ludzmi z kartek, jednak mu sie pomieszaly i nie byl w stanie ich poukladac w odpowiedniej kolejnosci wiec czyta niektore po kilka razy. Byla chyba scena gwaltu jak probowal uprawiac seka ze swja zona czy...
więcej
Szukam filmu o kobiecie, której w dzieciństwie zginął brat (w wyniku zamachu terrorystycznego).
Po latach kobieta chciała podłożyć bombę w metrze, jednak nie zdecydowała się tego zrobić ale została zgarnięta przez agentów. Podobno potem się w sobie zakochują, ale ja nie wiem bo nie oglądałem.
Ktoś, coś?
Proszę Was o polecenie jakiejs naprawdę dobrej komedii, najlepiej zeby byla o zombie coś typu zombieland (ogladalem tez wysyp zywych trupow) ale nie musi być o zombie.
Z góry dziękuję
Film opowiada o chłopcu który musi odnaleźć 4 kamienie które dają mu zdolnosci bby pokonać władcę mroku
Wiecie może jak nazywał sie animowany film o mrówkach? Chłopiec niszczy mrowisko patykiem i je zalewa, a w nocy przychodzi do niego mrówka która zamienia go w jednego ze swoich
Witam. Jak w temacie. Szukam filmu pordukcji UK, który rozpoczyna się sceną, jak nastolatek?, może trochę starszy chłopak wybiega zza rogu i rzuca chyba koktailem mołotowa w radiowóz, po czym napada na policjanta. W miarę jak się film rozkręca, okazuje się, że jego chyba narzeczona, jest pracownikiem pomocy społecznej...
więcej