Witam jak w tytule szukam filmu który oglądałem kilka lat temu w telewizji. Pamiętam że był on w klimacie zagubionej autostrady. Młoda para jadąca nocą autostradą potrąca człowieka który nastepnie wsiada do ich auta i z nimi jedzie. Okazuje się ze człowiek który z nimi jedzie to ten sam co za kierownicą tylko ze...
Witam, czy ktoś z was pamięta może film w którym któryś z bohaterów odczuwał głęboki żal z powodu popełnionych przez siebie czynów. Chodzi mi o sam fragment, aby wyrażał emocje jakie chciał nam przekazać reżyser. Jeżeli macie w głowie jakiś tytuł, to dajcie proszę znać :)
Poszukuję filmu fantasy/przygodowego. Była tam jakaś grupka postaci, która podróżowała nie pamiętam gdzie i po co :) Pamietam tylko, ze pokonując pasmo górskie, są świadkami pojedynku dwóch kamiennych olbrzymów, które odrywają się od zbocza gór i zaczynają się ostro bić po kamiennych mordach ;)
Pozdrawiam.
Kiedyś oglądałem w TV świetny film, ale nie pamiętam tytułu, a chętnie bym go jeszcze raz obejrzał.
Produkcja amerykańska, rok ok. 1995-2000, oparty na prawdziwych wydarzeniach.
W filmie chodzi o rozprawę sądową autora (jak się okazuje na koniec filmu autorem była kobieta) książki o tym jak popełnić morderstwo...
Jest to bajka animowana. Nie wiele pamiętam, bo oglądałem to za dzieciaka w latach 90. Z tego co pamiętam była to historia o olbrzymach dobrych i złych, którzy toczyli ze sobą wojnę. Chyba żyli wśród nich też ludzie, albo chociaż paru przedstawicieli. Niestety tylko tyle pamiętam. Za wszystkie propozycję z góry...
Jest to film o dwóch plemionach jedni to magowie pomarańczowych kamieni drudzy to skrzydlaci ludzie. Jest ram taki chłopiec który jak był mały stracił rodziców przez wojnę z ludzmi skrzydlatymi. I wychowuje go jego mistrz i uczy magi kamieni. A z ludzi skrzydlatych jest taka dziewczynka ksiezniczka która straciła...