Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu/serialu o...jeleniach? xD Tzn. O rodzinie, jadącej do parku narodowego(?) na wycieczkę, gdzie po drodze napotykają się na jelenia z wyjedzonym środkiem. Film miał dość długie intro przedstawiające jakąś sektę czy coś.
Film oglądałem na tele5.

użytkownik usunięty

W filmie wystepuja Van Damme i Bolo Yeung.Na mistrzyostwach swiata Bolo wygral z bratem Van Dama.od tej pory brat jeździ na wozku iwalidzkim.Van Damme przysiagl zemste. Zaczyna trenować u starego mistrza.W dniu kiedy zaczely się mistrzostwa Van Dame wygrywa po kolei swoje walki.W finale spotyka się z Bolo.Po...

Hej, mam pytanie bo znajoma oglądała film ale nie pamięta
Dwójka bohaterów biały i afroamerykanin jeżdżą samochodem i mają różne przygody. Biały pod koniec filmu włamuje się do swojej firmy i szefowi nocą niszczy ulubioną rzeźbę szefa w kształcie penisa
(niszczy ją szablą)

Dziewczyna cały czas widzi ofiarę, która prosi by wskazać miejsce ukrycia jej ciała. Ofiara jest wrzucona do jakiegoś dołu przy lesie, dziewczyna z wizjami ją tam porzuciła. Propozycje tytułu ? :D

Szukam filmu, który oglądałam najwyżej 5 lata temu i był wtedy dosyć nowy. opowiada o przyjaciółkach, które są nastolatkami i eksperymentują z jakimś nowym narkotykiem. Pamiętam tyle, że jedna z bohaterek ciągle uważa, że jest gruba i pod wpływem tych tabletek tnie sobie brzuch a na końcu filmu jedna z dziewczyn wpada...

więcej

Wiem, że to był prawdopodobnie horror, kręcony w opuszczonym hotelu nad Nilem. W hotelu niby straszyło, dlatego jacyś Amerykanie przyjechali nakręcić tam film. Tylko tyle niestety wiem, to mój chłopak był przy tym hotelu parę lat temu i do tej pory szuka jaki to był film. Jednak myślę, że opuszczonych hoteli nad Nilem...

więcej

Witam. Jakie są według was najlepsze filmy skłaniające do refleksji po jego obejżeniu?? Filmy po których zastanawiacie się nad problemem który on przedstawiał. Filmy ,które skłaniają do myślenia.

Witam czy wy też tak macie że możecie oglądać ten serial po 1000x i się nie nudzi. Co stoi za tak wspaniałym widowiskiem? , skąd się bierze taka atmosfera. Brak mi słów aby w jakiś sposób opisać ten spektakl- to chyba dobre słowo skoro serial kręcili na deskach teatru

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Oglądałem kiedyś z połowe filmu wojennego może ktoś będzie kojarzyć. Film zaczynał sie od oblężenia, głównym motywem filmu byli najemnicy. Chyba w tytule było coś związanego z Różą?

Trwa oblężenie, udaje się zdobyć zamek po czym najemnicy zabierają się do grabieży i gwałtów, przez wynajętego władcę zostają...