Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Był o chłopcu, który miał na imię Tom Cat. Wyjechał na wakacje do wuja i ciotki do starego domu. W nocy budził się, gdy słyszał zegar. Zszedł na dół i otworzył drzwi i przeniósł się do przeszłości. Wszystko sie działo w tym samym domu, tylko, że jakieś 50-60 lat wczesniej. Widziała go tylko jedna dziewczynka, która...

Kiedyś oglądałam film w którym była pewna para. Dziewczyna została porwana i torturowana przez byłą dziewczynę jej chłopaka. Pamiętam jeszcze że prawdopodobnie na koniec ten chłopak ją uratował, ale nie jestem do końca tego pewna.
Trochę zagmatwane, ale na prawdę zależy mi na tym filmie.
Z góry dziekuje.

Pamietam, ze był chłopiec chyba z Grenlandii i uczęszczał do jakieś szkoły, i tam poznał tez taka dziewczynę która była Indianka, a potem sie rozeszli, i ten chłopiec został pilotem, a ta dziewczyna spotykała się z jakimś panem.

Witajcie
Szukam filmów gdzie walka nie toczy się pomiędzy "dobrem a złem" tylko pomiędzy samym złem. Coś jak Freddy kontra Jason tylko w bardziej wciągającym i przerażąjącym wydaniu ;)
Pozdrawiam

Witajcie :) Krótko: szukam filmu coś w stylu xxx i hitmana ( nie piszcie 2 części hitmana albo xxx bo oglądałem) ;) Z góry dziękuję :)

Witam, poszukuje filmu z ok. 20 lat wstecz, mianowicie to chyba byl horror, pamietam tyle ze gosciu jezdzil samochodem z kolcami na przednim zderzaku i wiezil w domu ludzi. Z gory dziekuje za pomoc.

kiedy będzie ostatni odcinek AHS 5? :)

Ogladałam go kilka lat temu ,był to raczej horror bo potem miały dziać się dziwne rzeczy. Zaczęło się to tak, ze dziewczyna chłopaka wprowadziła się do niego przy czym rozjechała mu psa.. ;) Film polegał na tym ,ze bohaterowie nagrywali wszystko co robią ,a i był to zboczony film :)

Witam szukam filmu w miarę nowego , fabuła była mniej więcej taka ,że była sobie jakiś tam związek dwóch osób. Kiedy zmarła kobieta ,jej ukochany znalazł parę lat później jej dusze u jakieś tam dziewczynki w Indianach chyba, która urodziła się w tym samy czasie gdy ona zmarła a poznał ją po tych samych oczach. Film...

więcej

Witam,

mam dość głupich komedyjek romantycznych holywood.

Jakie komedie polecacie które są mądre a nie seksistowskie, głupie i manipulujące. Jakie mądre kino polecacie, ale wesołe.