Witam, dosc dawno temu oglądałam film o tym jak pewien lekarz porwał mężczyznę, który dopuścił się gwałtu na jego córce, w którego trakcie dziewczyna była podduszana. W wyniku podduszania stała się "warzywem". W ramach zemsty (i z tęsknoty za utraconą córką) lekarz zmienia płeć gwałciciela i upodabnia go do swojej...
Gatunek Horror. Oglądałam go jakiś rok, czy dwa lata temu całkowicie o nim zapomniałam, bo nie był to jakiś wybitny film z górnej półki, raczej średniak, ale obejrzałam dziś Osadę i mi się przypomniało, że widziałam coś podobnego. Też była jakaś wioska w lesie i były jakieś potwory czy coś i była tam taka dziura i ją...
więcejSzukam takich typowych rozczulajacych filmów w ktorych graja przystojni chłopcy Cos w typie dziewczyny z drużyny, wedrujace jeansy, trzy metry nad niebem etc etc... najbardziej w typie dziewczyny z druzyny. Zeby byl tam ten malo rozbudowany watek milosny i do tego jakies smieszne sceny. Czasem mam ochote na mniej...
Oadalem to kilkanascie lat temu. Raczej nie byl to polski serial. Jedyne co pamietam to melodie na poczatku i w kolko ktos spiewal "co on powiedzial". Pamietam kolesia, ktory przed smiercia powiedzial kod czy szyfr do czegos. Wydaje mi sie ze powiedzial to jakiejs przypadkowej kobiecie, ktora pozniej rozwiazywala...
Czesc. Jako dziecko oglądałem dwa filmy które bardzo mi się spodobały. Pierwszy był stary, możliwe że nawet czarnobialy, choć pewności nie mam, przedstawiał losy murzynów (chyba murzynów.. było to dawno, gdy oglądałem ten film) mających spędzić całe życie w więzieniu.
Pamiętam, że więźniowie często wychodzili na...
1. Pamiętam, że leciał na kanale podobnym do hallmark. Był o pedofilu i prawie nastoletniej dziewczynie. Pamiętam, że mężczyzna był w związku z jej matką; kupował dziewczynie biżuterie i pamiętam, że groził jej, że wyrzuci jej psa z balkonu, jeśli cokolwiek komuś powie.
2. Tu będzie trudno. Film jest o chłopcu,...