Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej,jestem fanką filmów o zombie..szukam czegos gdzie będzie akcja,cos podobnego do "swit żywych trupów" ( 2004) lub "resident evil" pomożecie ???
jeszcze jedno pytanko..nie wiecie co z filmem "28 tygodni później" ???

Akcja dzieje się gdzieś w barze na odludziu. Przychodzi starsza kobieta, która po jakimś czasie przeklina i zamienia sie w demona. Dalej są jakieś plagi (rój owadów, zombie...). Grupie ocalałych przychodzi z pomocą anioł.

To raczej dosyć znany film, ale nie pamiętam tytułu. Jakieś pomysły? :)

Poszukuję filmów o tematyce morza, żeglarstwa itp itd i chciałbym prosić o polecenie mi jakiegoś godnego tytułu. Zdecydowanie bardziej preferuję filmy o statkach żaglowych niż o wspołczesnych i bardziej leżą mi prawdziwsze pozycje jak "Pan i władca", z tym klimatem niż bajeczki w rodzaju "Piratów z karaibów", choć...

Hejka znacie może jakieś fajne filmy na zimowe wieczory? :D Gatunek jest nieważny :)

Witam, pytanie może trochę nie do odpowiedniego forum, ale może ktoś skojarzy. Poszukuje nazwy utworu, lub tytułu filmu z którego on pochodzi, nie jestem do końca pewien, ale wydaje mi się, że słyszałem go już w jakimś filmie, mam nadzieje, że ktoś rozpozna.
Utwór w 3:14
link:...

nie ogarniam tego filmu :/
słyszałam dużo pochwał na jego temat a ja go nie rozumie..
-jaki był cel tego że dozorca miał zabić rodzine ?
-czy ludzie którzy z nim rozmawiał to były duchy ??
-skąd wzięły się szkielety (co się z tymi ludźmi stało??)
- i kto to jest Tony który był w ciele chłopca ???
film trwał...

więcej

Akcje bardzo podobne jak w Piratach z Karaibów, sympatyczny kapitan i sympatyczna para młodych ludzi w stylu Keira i Bloom, których losy jakoś się wiążą z kapitanem i jego załogą. Była scena odbicia kapitana z placu egzekucji gdzie młodzi byli przebrani za księdza i zakonnicę. Kapitan miał w załodze samuraja albo...