Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę wybaczyć chaotyczny opis, ale oglądałem go ostatnim razem na początku lat 90-tych. Film sensacyjno-wojenny, rzecz się dzieje chyba w Wietnamie albo Laosie, i jedyne co pamiętam to że było dużo akcji, było dwóch bohaterów biały i czarny, przy pierwszym ich spotkaniu doszło między nimi do strasznego mordobicia w...

więcej

Oglądałam ostatnio chyba na discovery ID o pedofilu z lat 20stych, przez którego zaczęto mówić "nie rozmawiaj z obcymi" itp, ponieważ uprowadzał młodych chłopców. ( nazwa programu - zło w genach)

Pod koniec usłyszałam, że nagrali o tym film.

Z programu własnie pamiętam, że to lata 20ste, chłopak posiadał kurzą...

więcej

Witam !

Ogółem mówiąc poszukuję filmu klimatem podobnego do Dear John.
(Jakieś osoby się spotykają i jakoś fabuła się kręci) ;)

Liczę na jakiekolwiek pomoce :D
Pozdrawiam !

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

Będę wdzięczna, jeśli ktoś powie tytuł filmu. Film opowiada o mężczyźnie, jadącym samochodem... nie wiem gdzie, i nagle lawina błota na niego spadła. Mężczyzna ocknął się. Był w samochodzie pod ziemią. Długo tam siedział. Nagrywał się na telefon, jakieś filmiki o pożegnaniu się. Modlił się trochę. Załatwiał się do...

Hej,

Szukam filmu, gdzie jakiś koleś uwięził 8 lub 10 osób w jednym pomieszczeniu (piwnica lub coś podobnego) i kazał im dowiedzieć się, za co zostali uwięzieni i jak są ze sobą powiązani. Co godzinę pytał ich czy znają odpowiedź i gdy podawali błędną zabijał jedną z tych osób. Proszę o pomoc , bo film był...

Od jakiegoś czasu męczy mnie to, że nie mogę sobie przypomnieć filmu który dawno temu oglądałem a chcę to zrobić ponownie. Był to film raczej psychologiczny w którym mężczyzna siedział w bańce która dryfowała w kosmosie a w niej do połowy była ziemia z trawą i drzewem na środku, wydaję mi się, że na końcu zjada on...