Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam :) otoz poszukuje tytul jednego filmu ktory zobaczylem jakies 2 tyg temu na kanale alekino+
Widzialem raczej jego koncowke ale zaciekawilo mnie co dzialo sie wczesniej. Pamietam tyle ze polska rodzinka wybrala sie nad jezioro na kemping. Rodzice, corka i jej kolega czy dobry znajomy ktory oczekiwal od niej...

pamiętam,że o wybuchu wulkanu i chcieli powstrzymac lawe,powstrzymali betonem duza iloscia,w meidzyc zasie w filmie strazak chcial uratowac kolege to wyrzucil go poza strefe lawy a sam spalil sie w lawie

Witam poszukuję filmu w którym facet ma kilka żyć pamiętam. scene gdy podajże skacze z padochronu i ginie oraz gdy wielki ozdobny zegar ze sklepu spada mu na głowę.
(nie jest to film pod tytułem zakręcony).

Witam! Tak sobie szukałem filmów i nagle jak piorun naszła mnie ochota na trochę akcji w wykonaniu szybkich i zwinnych azjatów. Niestety nie widziałem takich filmów w tej dekadzie i całe moje doświadczenia ograniczają się do Jackie Chana i jakichś filmów zprzed kilkunastu lat.
Skoro więc nie mam pojęcia o temacie...

Film opowiada o dziewczynce,ktora poznaje chlopca.jest chory i lezy w lozku, jego mama nie pozwala mu sie z nikim widziec,nigdzie wychodzic i kaze mu lezec w lozku.dziewczynka jednak zakrada sie do tego domu i w piwnicy znajduje drugiego chlopca lezacego w lozku pod kroplowka.okazalo sie,ze chlopiec z pownicy jest...

Hej, pamiętam tylko tyle że film kończy się tym że główny bohater (chyba był osobą upośledzoną umysłowo) umiera po zjedzeniu pudełka czekoladek. Nie chodzi mi o "Pieśń słonia"

Chodzi mi o coś w stylu Nieproszonych Gości czy Sierocińca. Bardzo zakręcone, które na początku wydają się być zupełnie bez sensu, ale okazuje się że wszystko da się racjonalnie wyjaśnić.

Witam.
Szukam filmu gdzie na początku grupa wojskowych odbija dzieci po czym uciekają autobusem, dzieci wsiadaja do helikoptera a ten po starcie zostaje zastrzelony.
O ile dobrze pamiętam to okolice 2010-2012 rok

Oglądałam to jak byłam mała. Była to chyba jakaś anime. Pamiętam, że była jakaś zła kobieta, jakkolwiek to brzmi. Pod koniec wszystko pokryło się smołą (?), a główni bohaterowie uciekli do lasu, gdzie zobaczyli jakieś dusze, duszki.Wiem, że brzmi to niedorzecznie, ale film miał klimat, a ja po prostu mało z niego...

Witam,szukam filmu tyle ze nie pamietam tytulu ale wiem tyle ze grupa przyjaciol wyjechala do domku w lesie poza miasto i po jakims czasie nagle zaczeli znikac i pamietam ze na koncu filmu bylo tak ze jedna osoba ocalala i przyjechali sluzby ratownicze i po chwili wszyscy znikli moze ktos pamieta tytul tego filmu?