Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądalem bardzo dawno ten film opowiada o chlopcu ktory zlamal reke na podworku jak grali w bejsboll i bardzo mocno zucal siedzieli na trybunach ogladali mecz i pilka przeleciala do nich i ten chlopiec mial odzucic ta pilke i tak mocno zucal siatke przerwalo pamietam jeszcze ze pod koniec filmu spadl na ta reke i juz...

więcej

użytkownik usunięty

dlaczego nie mogę napisać żadnego komentarza do filmu,...jestem zalogowany,..zarejestrowałem się na filmweb ,....i ciągle to samo,..ble,ble ble, i coś tam

ÓW FILM LUB SERIAL (MINI SERIAL )SKŁADAŁ SIĘ Z KRÓTKICH, NIESAMOWITYCH HISTORII PASAŻERÓW KTÓRZY OPOWIADALI JE WIOZĄCEMU ICH TAKSÓWKARZOWI. PARE LATEK WSTECZ BYŁ NADAWANY W TV O ILE SIE NIE MYLĘ PO 2 KRÓTKIE HISTORIE. NIE PAMIETAM TYTUŁU, MOŻE KTOŚ KOJARZY I PODPOWIE :)

Ten film ogladalam baardzoo dawno temu byl on o kobiecie ktorej chyba jej maz porwal dziecko i dal innej kobiecie ktora nie mogla zajsc w ciaze zamieszana w to byla tez babcia tego dziecka tyle pamietam:) kojarzy ktos ??:)

witam szukam horroru w ktorym w szpitalu psychiatrycznym jakis gosc z pielegniarka zabija ludzi po kolei po dluzszym czasie ktos bada te zbrodnie i widzi duchy z numerkami na czole tyle pamietam prosze o pomoc w odnalezienu filmu

witam pszukije filmu o mlodej dziewczynie i jej kompanie ktorzy odkrywaja gdzies w gorach bukier z czasow II wojny bunkier jest nienaruszony i z pelnym wyposazeniem i zwlokami niemcow po czym poszukiwacze uruchamiaja sprzet i wychodz innym wyjsciem w roku 1944 tyle pamietam prosze o pomoc

Słuchajcie, szukam filmu który oglądałam trochę dawno. Niestety nie zrozumiałam go dlatego chciałabym obejrzeć go ponownie lecz nie znam tytułu. Proszę pomóżcie.

Opis: Główna bohaterka przyjeżdża wraz z bratem i ojcem do domu gdzie kiedyś mieszkali. Wnętrze jest trochę zaniedbane, nie ma światła a na wejściu okna...

więcej

Czesc! Szukam filmu w ktorym pewna kobieta- szczupla blondynka ok 30, wziela udzial w wyzwaniu restauracji. Polegalo ono na tym, ze jesli zjesz bardzo duzego steaka (dwa kilo) to wygrywasz. Tej kobiecie sie udalo mimo ze nikt Togo nie oczekiwal.. Nie pamietam co Jeszcze bylo w filmie, Chyba motyw podrozowania. Bardzo...

więcej

niestety to nie jest ten film on jest chyba z lat 2006-2008 tak mi się kojarzy.
kiedyś go znalazłem ale po tylu lach jak potrzeba nie mogę za żadne chiny;/

Szukam filmu z 2015roku katastroficznego. Akcja rozgrywa się w nowym Jorku, jest tam Tsunami i trzęsienie ziemi.Prosze o pomoc.