Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wie ktoś czy będzie lektor na Canal+? Bo tego z Oscarów nie umiałem ścierpieć.

Witam czy ktoś zna tytuł filmu o wojnie secesyjnej o takim kolesiu co został ranny i matka z córką go ocaliły proszę o pomoc

Witam, szukam dźwięków parowozu. Z youtuba to tylko filmy nakręcone z komórki. Możecie podać filmy w których takich motywów jest sporo? Chodzi o dźwięk postoju, w trakcie jazdy, zatrzymanie, pisk i gwizdek.

Dzięki!

tak więc. Pamiętam tyle że główny bohater był na pustyni i mial telefon chyba. i otrzymywał informacje gdzie ma iśc itd. I na końcu został zabity przez tego co go naprowadzał ze strzelby czy czegoś takiego

Witam. Poszukuję tytułu filmu, który juz kiedys widziałem, ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytulu.
Film był o ciemnoskórym facecie, który wpadł na pomysł, żeby zarabiać poprzez bodajże wynajmowanie mieszkań czy cos w tym stylu. Załozył firme o nazwie trust mieszkaniowy czy jakos tak. Próbowal pozbyć...

więcej

Poszukuję filmów o przestępcach i kryminalistów z dobrymi zdjęciami - są mi potrzebne do stworzenia zwiastunu.

Ma może ktoś ten film z Dirkiem Benedictem z 1991?

Witam serdecznie, szukam filmu, w którym kobieta wyjeżdża z mężem do Włoch, on chyba ma jakieś biznesowe sprawy, coś komponuje? I tam jego żona poznaje, wydaje mi się, młodszego od niej Włocha, z którym spędza czas i zaczyna coś do niego czuć. Film z rodzaju melodramatu, chyba całkiem nowy. Ktoś kojarzy?

Ma może ktoś ten film z Dirkiem Benedictem z 1991 ?

Szukam filmów i seriali podobnych do And then there were none, na podstawie książki Agathy Christie. Chodzi mi o: kilka/kilkanaście osób zamkniętych gdzieś i po kolei ktoś ich morduje. Albo ktoś z nich albo ktoś inny. Chodzi o to, aby pozycja była interesująca, skłaniała do myślenia, i na końcu okazywalo się kto zabija...

więcej