Jak się nazywał film, nowy dość, o nastolatce, która prowadzi pamiętnik, ma liczne romanse, życie jak z bajki a na końcu okazuje się, że to była jej fantazja?
Tylko nie ten reklamowany na prawo i lewo chłam w postaci Marsjanina. Ugotowanego widziałam i też ledwo 4.
Witam, oglądałem ten film dawno ale pamiętam historię - Bogata rodzina /firma leciała helikopterem nad pustynią w celu znalezienia złoża jakiś drogocennych kamieni , i miała wypadek. Zginęli wszyscy oprócz małego chłopca którym zaopiekował się szejk i jego rodzina . W dalszej części gdy był już dorosły , zakochał się...
więcej
Witam poszukuje filmu
Wiem tylko tyle że film jest najprawdopodobniej z 2015 roku i chodziło w nim to że kobieta przeżywała wszystkich i opisywała to jak rodzina znajomi umierają
Przypomniałem sobie Ulice Strachu ale to nie ten, chodzi mi o taki w którym ofiara z mordercą ganiali się po dużej ilości pomieszczeń i drzwi.Przykładowo ofiara przebiegła przez ileś dzrzwi, patrzy przez jakieś okno a morderca jest po drugiej stronie i dalej się ganiają ;p Ktoś kojarzy taki film ??
Witam, bardzo ciężko jest mi znaleźć pewien film. Akcja zaczyna sie kiedy grupa "bandziorów" wchodzi do mieszkania ofiar i na przód wychodzi mały chłopiec a oni dają mu pistolet i każą strzelać i tak giną. Potem akcja przenosi sie aż chlopiec jest dorosły (łysy blady poukładany i w garniturze )
Wydaje sie ze film...
Witam wszystkich, mianowicie poszukuję filmu, ale nie mogę nigdzie znaleźć, pamiętam tylko tyle że dwóch dzieciaków bierze samolot pasażerski z lotniska bo chyba ojciec jednego z nich był pilotem, są podjarani tym, później w końcu panika i wszyscy chcą ich sprowadzić na lotnisko bezpiecznie, dalej, szukam filmów o...
Muszę przyznać że dopiero niedawno widziałem ten film po raz pierwszy i naprawdę był to bardzo przyjemny seans. W opisie nieraz skrytykuję ten film, ale największym jego atutem jest coś co nieraz trudno określić i zwykle nazywa się klimatem. Od początku widać iż film jest klasy B i kicz rzuca się nieraz w oczy...
Jakie znacie horrory, w których głównymi bohaterami są nastolatki?
Byłabym bardzo wdzięczna, z góry dziękuję.