Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

cześć, szukam filmu o gangsterze, chyba z Londynu, pamiętam, że miał dwie żony, które były siostrami, jeździł na motorze, pobierał zasiłek, Pamiętam scenę, w ktorej jego ekipa okrada muzeum z obrazów w taki sposób, że zasłaniają się nimi i nikt nie może im nic zrobić bo boją się uszkodzić dzieła sztuki. Kojarzy misię...

więcej

Czarny koleś z afro sprzatal baseny, na początku filmu pokazany jest chyba w niebieskich ciuchach. zakochał się w najlepszej dziewczynie ze szkoły. Tej dziewczynie popsuł się samochód a on jej go naprawił, ale ona nie miała kasy to on powiedział ze przez jakiś czas ma udawać jego dziewczynę i ona się zgodziła. Dzięki...

więcej

Witam serdecznie.

Poszukuje filmu, który widziałem raz w telewizji. Akcja filmu opowiada o oddziale wojsk amerykańskich, które muszą się wycofać, zostawiając rannych żołnierzy. Po pewnym czasie okazuje się, że ci żołnierze żyją i zostali poddani "hipnozie". Gdy tylko usłyszą utwór "Glory Glory Hallelujah" popełniają...

więcej

Witam

Poszukuję filmu, który oglądałem w młodości. Dwie godziny w googlach nie pomogły.
Bardzo szczątkowo jestem w stanie go opisać:
Film z lat 80-90 (czasy VHS), główny aktor - młody blondyn, troszkę znany w tamtych latach, ale niestety nie mogę sobie przypomnieć w jakich filmach jeszcze grał.

Fabuła -...

Witam,
Poszukuję filmu, którego kawałek oglądałem ostatnio na c+ discovery, ale nie od początku.
W jakimś małym miasteczku bohater wprowadził się do domku gdzie mieszka kobieta z dwojgiem dzieci, wiem także że kobiecie zaginął mąż, kobieta jest przybita nie radzi sobie z dzieciakami, po jakiś lekach zasłabła, koleś...

więcej

Chodzi mi o film niezbyt stary, raczej post-apo - ludzie żyją pod ziemia, w grotach, maja tram podziemne miasto, rzadko wychodzą na powierzchnię, gdzie zagraża im jakieś niebezpieczeństwo. Z góry dziekuję za pomoc!

W filmie "Dom chłopców" w min. 22.16 słychać pewną piosenkę, której niestety mimo wpisywania różnych fragmentów tekstu do wyszukiwarki nie mogę znaleźć ;(.
Mógłby mi ktoś pomóc?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

http://www.filmweb.pl/serial/Laboratorium+Dextera-1996-96171...
http://www.filmweb.pl/serial/Atom%C3%B3wki-1998-104704/discu...

moim zdaniem te dwie, zapraszam do przeczytania

Film składał się bodajże z 4 historii lub coś w ten deseń (oglądałem dwie). Jedna z nich była o facecie, którego żona zaginęła i jej szukal odnalazł ją u młodego bogatego psychicznie chorego faceta, który trzymal w takich wielkich budynkach kobiety w klatkach, dawał im narkotyki, prał mózg ogólnie. I druga historia z...

więcej