Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tak jak w temacie, szukam tytułu filmu o młodym człowieku w domu starców. Film chyba
anglojęzyczny (obstawiam USA), oglądałem go dobrych kilka lat temu. Fabuła koncentruje się
wokół młodego człowieka, który zostaje umieszczony wśród starych ludzi. Na początku nikt nie
rozumie dlaczego został tam umieszczony,...

Widzialem dawno (ponad 10 late temu) ten film. Kobieta w kwiecie wieku tonie w morzu (chyba akt samobojczy) i ratuje ja mlody przystojny chlopak. Potem sie zakochuja ale przy blizszej znajomosci dochodzi do konfliktu charakterow. Nak koncu filmu dochodzi do tragedii i chyba on ginie ale nie pamietam czy napewno. Dzieje...

więcej

Mogą być o rozbitkach , terrorystach którzy porywają samolot itp.

Poszukuję thrillera kryminalnego w którym w finale detektyw (kobieta) dopada seryjnego mordercę (przez cały film działał w masce albo ją założył pod koniec a wcześniej był niewidoczny) i okazuje się, że jest nim taki poczciwy, nieporadny grubasek w okularach. Mówi nawet takie słowa: Kogo się spodziewałaś? Jestem...

Od dawna na Filmwebie irytuje mnie tak trudne poprawianie czyichś błędów. Zero opcji, większość osób, które zobaczą błąd po prostu rezygnuje, bo nie wie co z tym zrobić. Zróbcie coś z tym.
Ale do rzeczy, przykład jeden z wielu - Więzień Labiryntu: Próby ognia.
Obrazek Rose Salazar przy ocenie aktorów JEST BŁĘDNY,...

Nie wiem czy dokładnie zabójcą ale pod sam koniec filmu ostatnie minuty niepełno sprawny (down) robi groźną minę :D co sie okazuję że był świadomy przez cały film co robił (wiem wiele nie wytłumaczyłem)

Pamiętam że ten film był o piłkarzu rugby i do niego przyjechała córka ale on o niej nie wiedział ( ona miała być na balecie ) może ktoś wie jaki tytuł ? Będę bardzo wdzięczna za odp :)

Szybka ankieta z okazji zbliżającej się gali ;)

https://docs.google.com/forms/d/1tZ86NWhSyGMpm7cVwyySklv-ME_6wjYFhiUaVtAr6bA/

Szukam filmu w którym bohater wygrzebuje się z grobu w lesie. W nocy ucieka po lesie i w strachu zabija napotkanych ludzi. Na koniec okazuje się że na tym polega jego hobby. Sam zakopał się do dołu, wcześniej wstrzykując sobie środek, który powoduje że nie pamięta on (bohater) jak się znalazł w lesie. Nie pamiętam...

Siemanko, szukam pewnego filmu już go oglądałem, ale nie pamiętam tytułu może ktoś z was będzie wiedział o jaki film mi chodzi. Film to był dramat albo kryminał o dwóch gościach, którzy przemycali narkotyki zapamiętałem jedynie, że ten drugi gość miał dziewczynę i ona mu pomagała przemycać narkotyki w plecaku a on...