Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

.. w stylu Maczety ,Grindhouse Planet Terror, Andrenaliny
Takich na jakich wychował się Quentin Tarantino

Film opisuje historię młodego chlopaka, który ma chorobe HIV.. Jest tzw Play Boyem szkolnym (prawdopodobnie liceum) sypia z dziewczynami, by specjalnie je zarazić chorobą.
Jeśli wiecie jaki to film, to dajcie tytul!

Był już kiedyś taki wątek ale mam pytanie czy to konto jest oficjalne
https://twitter.com/jakubgierszal
Instagram okazał sie fejkiem
ale ten twitter jest dla mnie podejrzany
bo Jakub zachowuje sie inaczej w wywiadach i na żywo
zresztą sami zobaczcie
*w wywiadach powiedział że nie ma social media i lubi...

Witam szuka serialu lub filmu o dwóch robotach i jednym człowieku którzy siedzą w kinie i komentują stare filmy , jeśli dobrze pamiętam szalony doktor ich tam zamyka na początku ( znalazłem urywek na Angry Reviews Godzilla (PS4) Angry Review kawałek 35:48 ) proszę o pomoc bo nigdzie tego nie mogę znaleźć z góry...

Witam !
Kiedyś widziałem taki film gdzie pamietam tylko jedna scene:(była to zima) ze dziecko wpadło do wody na jakims jeziorku i utkneło pod lodem , facet ktory był z nim prubował rozbić lód pięściami .i go uratować
Nie dużo pamiętam ale moze akurat ktos bd wiedział , z góry dzieki

Jest to najprawdopodobniej hiszpanski horror opowiada o rodzine ktora klucila sie z wrozka czy czarownica o ziemie ale ostatecznie chyba wyszlo jakos nie korzystnie dla czarownicy i rzucila na nich klatwe i przez kilka czy nawet kilkanascie lat nekaly ta rodzine rozne zjawiska paranormalne o ile dobrze kojarze film...

Poszukuję piosenki, którą słychać na końcu filmu Słaba płeć ? Piosenka jest po polsku

witam
szukam filmu w ktorym jednym z watkow jest potracenie przez ksiedza//pastora dziecka. sprawca ucieka i wraca do domu gdzie jest impreza (chyba jego urodziny) jednak dreczy go sumienie postanawia powiedziec o tym swojej zonie jesli dobrze pamietam. pomocy

Bardzo proszę o pomoc, poszukuję tytuł filmu, a nigdzie w necie nie mogę znaleźć ani wpaść na niego wpisując różne frazy..
Tak w skrócie film opowiada o facecie który zakochał się w dziewczynie z jednego collegu, bardzo szybko zaczęli się spotykać i zamieszkali razem. Chłopak od początku nie był wobec niej szczery,...

więcej