I to nie jest film "Autostopowicz".
Młoda para jedzie na wycieczkę, a wraz z nimi trzeci młody gościu - nie pamiętam czy jedzie z nimi od początku czy zabierają go po drodze.
Para zaczyna się po drodze kłócić, ten trzeci zabija po kryjomu faceta tej laski (ona dostaje smsa od niego, że to koniec, wysłanego przez tego...
Obejrzałam właśnie film Dual i od razu skojarzyłam że jakieś 3 miesiące temu oglądałam film o bardzo (!) podobnej fabule, a nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
A fabuła jest taka. Ludzie którzy umierają, mogą (za dużą opłatą) być podmienieni przez klony, żeby bliscy nie cierpieli po stracie. Cały ten...
Witam szukam filmu który zaczyna się jak rodzina , mąż z żoną i córką jadą w nocy samochodem i łapią gumę. On wychodzi żeby zmienić koło i coś go chyba wciąga do lasu. Akcja dzieje się chyba w latach 50 w USA lub Europie tak wnioskuje z wyglądu samochodu. Proszę o pomoc
Szukam tego filmu (https://www.filmweb.pl/film/Morgiana-1972-106295). Wie ktoś, czy można go gdzieś obejrzeć albo kupić?
Szukam amerykańskiego filmu dokumentalnego na temat śmierci w bractwie studenckim. Leciał kilka(naście) lat temu chyba na którymś kanale TVP. Jeśli dobrze pamiętam, opierał się na śledztwie rodziców, którzy próbowali ustalić co dokładnie stało się w domu bractwa - ich syn zmarł w czasie otrzęsin albo na imprezie....
Kobieta poznaje mężczyznę, który jak się okazuje jest pasjonatem siłowni, początek relacji zapowiada się super lecz po jakimś czasie widać w mężczyźnie skłonności do przemocy i dręczenia kobiety, dzieje się tak poprzez sterydy itp. przychodzi na świat ich córka po upływie kilku lat gdy córka jest już nastolatka...
Witajcie, Kochani,
Akcja działa się w średniowieczu. W wioskach zaczęli masowo umierać ludzie, ale jedna osada była nieugięta. Mieszkała w niej wiedźma, która wskrzeszała zmarłych z grobu i wszyscy myśleli, że to ona zesłała te chorobę. Okazało się, że znała się na ziołach i potrafiła ocucić osoby, które...
Dzien dobry. Film o tym ze mezczyzna poznaje dziewczyne jednak przychodzac do pracy sluzby kasuja pamiec pracownikom. Glownemu bohaterowi rownie probuja usunac pamiec ale on ucieka. Znow spotyka ta sama dziewczyne i wspolnie uciekaja przed sluzbami ktore probuja usunac im pamiec. Osoatnia scena filmu jest na wiezowcu....
więcej