Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Część pamiętam tyle że film był z 2003 bodajże coś kojarzy mi się z nazwą Żory
Kobieta uciekała przed wojna zamieszkała w domu w górach z rolnikiem on nie był w jej typie chciała uciec z tamtad ale z czasem się w nim zakochała zależy mi by go znaleźć nie wiem czy to nie czasami ruski film proszę o pomoc

Hej szukam horroru który oglądałam jakiś czas temu.
W filmie było składanie w ofierze osoby którą się kocha (składali chyba swoje dzieci) ale jeden mężczyzna nie był w stanie tego zrobić bo nie kochał swojego syna. Gdy dorósł wszystko wyszło na jaw i wszystko sprowadziło się do tego że żona przecięła mu gardło...

Śledzicie może obecne dokonania aktorskie Daenerys, Aryii, Gożdzika czy Ygritte ? Która z naszych ulubionych aktorek z GOT zrobiła największą karierę po zakończeniu naszego ulubionego serialu ? Bo: np wydaje mi się że kariera Gożdzika jakby podupadła. Czy to tylko moje subiektywne wrażenie ?

Witam. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, o co chodzi w zakończeniu tego filmu? Rozumiem, że ten Escape Room to jakaś pętla czasowa, gdzie cała gra powtarza się w nieskończoność, ale nie jestem pewny, czy dobrze zrozumiałem tę ostatnią scenę, gdzie ojciec z córką siedzą w samochodzie, chcą odjechać i szukają klucza...czy...

Szukam pewnej bajki która była filmem albo serialem była o chłopcu która przyjaźnił się z chłopcem który miał wiatraczek w dupie albo na głowie dzięki któremu mógł latać z tego co pamiętam był gruby.

Witam.
Szukam tytułu filmu, który oglądałem dawno temu i pamiętam tylko strzępki informacji. Pamiętam tylko, że główną osią była para, która schodziła się i rozchodziła kilka razy (możliwe, że za każdym razem brali ślub, nie pamiętam). W ostatniej scenie facet siedział w klubie mając pierścionek, aby znowu się...

Witam! Czy ktoś z Forumowiczów kojarzy taki film niemy, ostatnio 2 razy w TV Regionalna w cyklu Kino Retro, tylko ani razu nie trafiłam na początek. Z grubsza chodzi o to, że mąż (Wiktor) jest niewdzięcznikiem, który nie docenia swojej żony, która nie pracuje zawodowo, tylko całymi dniami dba o dom i dzieci, i żeby...

Z lat 90tych, jedyne co pamiętam, to to, że policjant który cierpiał na bezsenność odkrył że jego sąsiedzi codziennie zmieniają swoje życie, pracę. Odkrył że w nocy świat jest przebudowywany. Ktoś kojarzy tytuł?
Pozdrawiam kochani!

Hej, proszę o pomoc.
Oglądałam dziś Pan i Pani Smith i przypomniał mi się film, który też już jakiś czas temu oglądałam... też chyba o płatnych zabójcach, albo coś podobnego, ale pod koniec mąż miał zabić żonę przy helikopterze chyba, ale ona się sama zabiła, wiem, że mieli dziecko i opiekunka w to jakoś zamieszana...

więcej

Hej wszystkim! :)

Poszukuję filmu, który prawdopodobnie był thrillerem, gdzie było prowadzone śledztwo w celu odnalezienia dziecka, gdzie poszukiwana była przetrzymywana w okolicy, a w punkcie kulminacyjnym filmu główny bohater, bodajże policjant lub detektyw został przez przestępcę uwięziony pod ziemią przy domu,...

więcej