Witam..szukam filmu wojenny o dwoch zolnierzach co zostaja wyslani z misja przekazania zakazu chyba ataku i musza isc przez cale pole walki jeden z nich ginie samolot go zabija prosze o pomoc
Witam, poszukuje polskiego serialu, który oglądałam jak byłam młodsza myślę że rok emitowania nie będzie starszy niż 2006. Pamiętam szczególnie jedną scenę jak matka z córką zostały zaatakowane w drewnianym domku w lesie(?) przez mężczyznę, zostały związane i posadzone przy kominku jednak kobieta przepaliła linę...
Witam. Bardzo poszukuję pewnego rosyjskiego filmu, który widziałem najprawdopodobniej 30 kwietnia 2016 roku. Nie pamiętam, jaki był to kanał, i na tej podstawie nie da się go znaleźć (nie była to TVP, Polsat ani TVN,), chociaż sądzę, że może być to jakiś znany tytuł, świta mi coś, że gdzieś widziałem go już wcześniej,...
więcejNie wiele pamiętam, ale grał tam taki typek trochę ciemniejszej karnacji, lub żółtej. Był też mięśniak i ogółem były jakieś wojny więzienne.
Cześć, szukam filmu, który oglądałem i nie pamiętam tytułu. Do rzeczy, było o tym , że sąsiad młodego chłopaka był morderca i policjantem , ogólnie nikt nie wierzył dzieciakowi , że ten koleś może być mordercą i dzieciak wraz z kolegami prowadzili swoje śledztwo, dzięki
pamiętam że facet (zły) ma złożyć berło z 3 części. Jedną z nich przewozi katolicki ksiądz czy nawet biskup pociągiem. Oczywiście zły morduje kapłana (chyba przy użyciu magii) żeby zdobyć fragment berła. Kojarzycie coś??
Seria tych filmów była nadawana z 2-3 lata temu w tv i było o tym co by się stało z miastami, gdyby nagle nie było ludzi? jakie zwierzęta opanowały by miasta? jak roślinność wdzierała by się do mieszkań. Jak by postępował cały proces życia w tych miastach?
szukam filmu pamietam tylko scene, ze pukalo dwoch czarnoskorych do pokoju hotelowego i pytali o jakas dziewczyne; wyciagneli pistolet; mezczyzna zamknal drzwi wiec tamci weszli drugimi drzwiami z uzi czy cos takiego