Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Całkiem niedawno oglądałam dość nowy film. Nie mogę znaleźć tytułu.
Thriller o ojcu i jego sparaliżowanej czterokończynowo córce. Film zaczyna się w samochodzie, ojciec i jego córka przywiązana do siedzenie bo jest tetraplegiczką. Córka zostaje sama w domu, a ojciec przed domem ma atak serca.

Mam nowe konto.
Ewidentnie komuś to przedzkadza.
Dajcie spokój. Tak, jestem ;dead_fw".

Witam nadal jest problem z opcją " Ukryj obejrzane " i Ukryj "nie interesuje mnie" czy ktoś wie gdzie można to zgłośic. Proszę o szybko pomoc.

Reszta to podszyw. Nie banujcie.Elo przegrywa.

Skoro banujecie mnir za pewne rzeczy (wojn itp). Nie banujcie. Te filmy są tragiczne (spotkamy się w sądzie. Możr się nauczycie. Elo.

Tracąca pamięć kobieta, z sukcesywnie postępującą chorobą, postanawia nagrać film z instrukcją, w jaki sposób ma popełnić samobójstwo. Nie, to nie jest "Zanim zasnę" (2014)

Witam
Poszukuje filmu ale niestety nie znam tytułu.
Film oglądałem już bardzo dawno temu. Film na pewno powstał przed 2000.
Niestety pamiętam z niego tylko niektóre akcje.
Głównym bohaterem był złodziej. Miał ukraść pewien przedmiot z muzeum (nie jestem pewny czy na pewno to było muzeum). Charakterystyczną sceną...

więcej

Witam, kilka lat temu oglądałam film kryminał lub thriller z motywem duchów, a tytułu nie moge znaleźć ani w sposobie opisu w wyszukiwarce ani po opisach streszczeniach na wiki. Film tyle pamietam (nie wiem czy od początku ogladałam) miał taką mniej wiecej fabułe: Meżczyzna pewnie początkujący w karierze (nie wiem jaki...

więcej

Szwedzki bądź Angielki film o trudnej relacji dorosłej córki i ojca(alkoholik , który wrócił właśnie z platformy wiertniczej) Akcja dzieje się w podróży do chorej śmiertelnie matki , jadą samochodem praktycznie cały film do Anglii do szpitala do matki(żony).

o pobiciach dziewczyn na tle rasowym