Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak w tytule . O ile pamiętam serial polski z serii Opowieści niezwykłe lub w tym rodzaju W treści filmu który pewnie nie trwa długo bo wszystko dzieje się gdzieś w pomieszczeniu . Dwóch ludzi rozmawia ze sobą po czym podczas tej rozmowy jeden zamurowywuje drugiego w ścianie . Podczas wkładania jednej z ostatnich...

Od pewnego czasu mam problem z ocanianiem ludzi kina .Wystawiam ocene nie ma problemu ale gdy powracam na tą stronę z powrotem moje noty zostają usunięte i nie zapamiiętane.

Witam szukam filmy z gatunku zombie z roku 2021 i te które mają pojawic sie w tym roku 2022 . (Na Youtube i google nie wyskakuje na temat)

Szukam filmu kostiumowego o kobiecie która została śpiewaczką, w między czasie oskarżona chyba o czary jakiś czas przebywała w klasztorze. Film był nadany w tvp miał 2części

Witam od dłuższego czasu nie można oceniać ról aktorskich w filmach,ktoś coś wie na ten temat?

naprawi wyszukiwarkę , na której nic nie idzie znaleźć , wpisuje dany tytuł wyskakuje multum nie podobnych tytułów masakra dość często trzeb szukać filmów na filmwebie przez wyszukiwarkę google

Witam, proszę o pomoc w znalezieniu filmu. Był to horror z zombie. Pamiętam, że byl jakiś wirus, część rozgrywała się w szpitalu. Były sceny na stacji benzynowej, możliwe, że jakaś stodoła. Wiem, że na końcu uciekali autem lub ciężarówką i w tle było widać jak wybucha bomba, najprawdopodobniej atomowa. Z góry dziękuje...

więcej

Film był o sekcie która czciła dobermany(chyba)na jakie farmach , gł bohater powraca do domu i tam w miasteczku dzieją się dziwne rzeczy, zastraszenie panuje , na końcu ze starszą kobitą)jakąś sąsiadką zakradają się na "czarną mszę" odprawianą przez najbardziej wpływowe osoby z miasteczka i traktorem chcą rozjechać...

https://youtu.be/RCSuOGa-oco

Gdzie się podział jeden z najczęstszych filmwebowych bywalców dead_fw?