Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Penisów w szkole i prowadzonym wobec tego śledztwie.

Jedyna scena jaka pamiętam to... jak posmarował starszemu mężczyźnie kierownice jadem węża

Akcja działa się w UK lub USA w współczesności. Głównym bohaterem było utalentowane muzycznie dziecko. W ostatniej scenie na swoim koncercie dostrzega rodziców którzy po latach go odnaleźli.

Pamiętam też scenę jak jeszcze w wieku dziecięcym będą w sierocińcu wymknął się do budynku naprzeciw który miał być wyburzony....

więcej

Witam chciałbym poruszyć pewien temat, mianowicie od dłuższego czasu ja oraz paru moich znajomych, nie możemy oceniać aktorów, dokładniej mówiąc gdy ocenie jakiegokolwiek aktora/aktorkę bądź też np. reżysera czy scenarzystę, ocena po odświeżeniu strony natychmiastowo znika, co więcej jest też drugi problem w postaci...

więcej

witam, poszukuję bajki z dzieciństwa. Od dawna nie mogę sobie przypomnieć jej tytułu :c Pamiętam, że bajka opowiadała o chłopcu, który w jakiś sposób (nie pamiętam jaki) przenosił się do innego świata i był tam wojownikiem. Pamiętam też, że ten chłopiec miał plecak, który właśnie w tym innym świecie ożywał. Jeśli komuś...

więcej

Hej nazywam się Marcin. Tak jak w temacie, od razu mówię że tą bajkę oglądałem w młodości a jedyne co z niego pamiętam to jedną scenę. Dobra a więc zabieram się do opisu:
Pamiętam tylko 3 postacie (z czego jestem pewien że 2 są pierwszoplanowe)
Oznaczymy ich sobie literami X, Y, Z.
1. Dziewczyna, która miała...

pamiętam że facet (zły) ma złożyć berło z 3 części. Jedną z nich przewozi katolicki ksiądz czy nawet biskup w pociągiem. Oczywiście morduje kapłana (chyba przy użyciu magii) żeby zdobyć fragment berła.

o 17 letniej blondynce,która została kochanką bogatych,chodziła na prywatki,ostatnia scena filmu była jak wyszła z imprezy z domu jakiegoś,zdjeła buty i boso po śniegu skierowała się do lasu,została tam ponoć zamordowana przez nieznanego sprawce

Poprosilbym o pomoc gdyz chcialbym obejrzec , a nie potrafie przypomniec tytulu. z gory dziekuje.

Joaquin Phoenix to aktor nieszablonowy, lecz występujący w postaciach dość przytłoczonych życiem i niestabilnie emocjonalnych. Czy bez takich ról, człowiek ten byłby podziwiany na całym świecie? Co na ten temat sądzicie?