o chlopaku ok 17 lat fan gier mieszkal z usa,,,przez waze chińską przesniosła sie do jego domu jakaś księżniczka z dawnych chin z samurajem,miał jej bronić,póżniej ją jednak portwali,,a chłopak przez waze przeszedł do świata chin pomagać tamtemu samurajowi ja znależć
Nie pamiętam dokładnie co to była za adaptacja Szekspira Makbet a może Henryk V a może coś innego jak Ryszard III ale pamiętam scenę po wielkiej bitwie jak rycerz z Morgensternem ciągnie innego rannego rycerza leżącego na ziemii za nogę i wali go w plecy tym Morgensternem. Pomóżcie
...który jest zdrowo poryty na punkcie swojej drużyny aż po czasie okazuje się że jego gwiazda ma go w dupie i fanatyk zaczyna się mścić
Widze ze jest opcja ocenic ale tylko gre aktorską z danego filmu. Kiedys pamietam ze ocenialam ich ale teraz nie widze tej opcji po tych wszystkich zmianach
Witajcie. Szukam filmu w którym bohaterką był kobieta, blondynka. Należała ona do gangu i pracowała z partnerem który na 99% miał na imię Nick. Oni się trochę w sobie podkochiwali nawet była scena jak przytulali się na kanapie. Pamiętam że brali udział w strzelaninie i on został postrzelony. Był tam też ich kolega z...
więcej
Hej wszystkim!
Szukam filmu z tego filmu na youtube z minuty 7:30-8:00
https://www.youtube.com/watch?v=c9S_aeOFjiA&ab_channel=Salarieri
Z góry dzięki za pomoc :)
Witam,
Może ktoś z was wie...
Kiedyś oglądałam film ale nie mogę sobie niestety przypomnieć jego tytułu. Film opowiadał o dziewczynie którą dręczyło parę chłopaków, pamiętam taki fragment, że ta dziewczyna szła korytarzem w szkole i jeden z tych chłopaków podstawił jej nogę czy coś takiego. W jej obronie...