Szukam dreszczowca z lat 90 albo wczesnych 2000. Dziewczyna została poparzona na skutek wypadku samochodowego. Pamiętam, że to auto było czerwone, ona się zatrzasnęła w tym aucie i ono stanęło w płomieniach, ale po jakimś czasie udało jej się uwolnić czy coś takiego. Mocno poparzona przeżyła wypadek. Potem...
Szukam takich filmów jak w temacie coś w stylu Midsommar , czyli zaczyna się pięknie sielankowo a potem fabuła gęstnieje aż pod koniec robi się istne piekło . Znacie więcej podobnych filmów ?
Czesc
Szukam bajki z dzieciństwa był to jakis 2002-2006 rok.
Mało pamiętam, wiem że bajke miałem na płycie CD z jakiejs gazety.
Grupa ludzi która wybrała się na pustynie, byli tam ludzie/półludzie/potwory - szarzy i wytatuowani (szarzy w czarne wzory). Wychodzili spod piasku chowali sie w nim bodajże przed...
pomóżcie mi znaleźć film,oglądałam go już dawno. Jest to film taneczny i opowiada historie dziewczyny która podczas tańca na linie między budynkami ulega wypadkowi i podczas chwilowego wybudzenia w szpitalu widzi swojego ojca którego nigy nie poznała. kiedy wyrusza go poszukać spotyka vinca i prosi go żeby nauczył ją i...
więcejWitam..szukam filmu wojenny o dwoch zolnierzach co zostaja wyslani z misja przekazania zakazu chyba ataku i musza isc przez cale pole walki jeden z nich ginie samolot go zabija prosze o pomoc
Witam, poszukuje polskiego serialu, który oglądałam jak byłam młodsza myślę że rok emitowania nie będzie starszy niż 2006. Pamiętam szczególnie jedną scenę jak matka z córką zostały zaatakowane w drewnianym domku w lesie(?) przez mężczyznę, zostały związane i posadzone przy kominku jednak kobieta przepaliła linę...
Witam. Bardzo poszukuję pewnego rosyjskiego filmu, który widziałem najprawdopodobniej 30 kwietnia 2016 roku. Nie pamiętam, jaki był to kanał, i na tej podstawie nie da się go znaleźć (nie była to TVP, Polsat ani TVN,), chociaż sądzę, że może być to jakiś znany tytuł, świta mi coś, że gdzieś widziałem go już wcześniej,...
więcejNie wiele pamiętam, ale grał tam taki typek trochę ciemniejszej karnacji, lub żółtej. Był też mięśniak i ogółem były jakieś wojny więzienne.
Cześć, szukam filmu, który oglądałem i nie pamiętam tytułu. Do rzeczy, było o tym , że sąsiad młodego chłopaka był morderca i policjantem , ogólnie nikt nie wierzył dzieciakowi , że ten koleś może być mordercą i dzieciak wraz z kolegami prowadzili swoje śledztwo, dzięki