Dzień dobry.
Jeśli zaśmiecam forum to proszę przesunąć post albo wyrzucić. Szukam filmu polskiego. Scena: grupa chłopaków studentów. Jeden pyta drugiego mniej więcej: a ty przyszedłeś na studia uczyć się czy studiować? W sensie wiadomo imprezować. Dziękuję i pozdrawiam
Dokładnie trzydzieści lat temu podczas tzw. nocnej zmiany obalono rząd Jana Olszewskiego po ujawnieniu przez szefa MSW Antoniego Macierewicza archiwaliów SB - listy polityków figurujących w archiwach MSW jako konfidenci komunistycznych służb specjalnych. Rząd został odwołany ponieważ politycy obawiali się, że prawda o...
więcejCześć czy możecie polecić mi jakieś filmy tego typu? Najlepiej dramaty, dające do myślenia, z przesłaniem albo wyciskacze łez bo akurat mam ochotę taki obejrzeć :D
1. Bohaterem pierwszej jest Humpty Dumpty, czyli postać w formie jajka, która siedziała na murze i pękła spadając z niego. Ktoś może wie, co to była za wersja na kanale Cartoon Network?
2. Bajka, której bohaterem są pająki (?). Pamiętam tylko czołówkę, gdzie jakiś pajączek spada w dół, chyba z okna czy domu, po...
Pamiętam tylko kilka scen.
Grupka chłopaków grała w piłke w lesie tylko nie tak normalnie tylko dobijali ja o drzewa.
Wiem też je jeden chłopak okazał się dziewczyną.
Wiem też że było kilka odc w którymś lider grupy został podstępnie zmieniony w wampira, a gdy próbował uciec z sposobem na wrócenie do człowieczeństwa...
japonski horror kilka lat temu na daily... byl nie od poczatku i chyba nie do konca bylem przekonany ze crossover Kobiety z rozcietymi ustami i teketeke ale to musialo byc cos innego akcja dziala sie w szpitalu
Oglądałem ok 2 lata temu film o grupie uczniów/studentów zamkniętych w inteligentnym domu, zmagających się z własnymi lękami. To był dom zdaje się genialnego naukowca. Wygraną miały być udziały w filmie.
. Bohaterowie przechodzili w wizjach przemiany, lęki pozwalały im zobaczyć swój strach. Był motyw jednego z...
Proszę o podanie tytułów filmów fabularnych o Czarnobylu, jeden to jakoś tak Nieobjęta ziemia czy coś podobnego ale jest jeszcze jeden nie wiem jakiej produkcji tylko nie chodzi o ten głupawy o grupie młodzieży która jedzie zwiedzać Prypeć, dziękuję bardzo z góry, filmwebowicze są wszystkowiedzący.
Szukam filmu, gdzie dni wydarzały się nie pokolei, była tam śmierć męża i córka, która miała szkłem pokaleczoną twarz.
Główna bohaterka chciała uratować męża i zapobiec niektórym wydarzeniom.
To byl thriller
W fabule chodzilo o to ze film zaczynal sie od np. czwartku, czyli praktycznie pod koniec tygodnia. A cos...